aanmelden lieve tandartsgezond etenGezonde mondmondgezondheidMondzorgNieuwsOok een lieve tandarts? Meld je nu aan

De Lieve Tandarts is nu vier jaar bezig. Inmiddels hebben zich ca. 100 praktijken aangesloten. Bijna 8000 Nederlanders hebben zich bij ons gemeld met het verzoek om hulp of om aangemeld te worden. Nog lang niet alle gebieden in Nederland zijn voorzien van tandartsenpraktijken met het keurmerk De Lieve Tandarts. En dat dat nodig is hebben we gemerkt! Er is momenteel weer ruimte om je praktijk aan te melden.*
Lees hieronder welke steden nog in aanmerking komen. Daar zoeken we nog lieve tandartspraktijken. Alvast meer weten? Kijk dan hier.

In welke gebieden zoeken wij lieve tandartsenpraktijken?

Er zijn in belangrijke regio’s in Nederland al tientallen mondzorgpraktijken met het keurmerk De Lieve Tandarts. Maar in een aantal gebieden zijn we nog op zoek. Vooral in en om de steden Almelo, Alkmaar, Almere, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Beverwijk, Bolsward, Delft, Delfzijl, Den Bosch, Den Helder, Deventer, Doetinchem, Dronten, Ede, Elburg, Emmeloord, Emmen, Enkhuizen, Enschede, Gouda, Harderwijk, Haarlem, Heerenveen, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kampen, Lelystad, Maastricht, Medemblik, Middelburg, Nijkerk, Nijmegen, Putten, Roosendaal, Rotterdam, Schagen, Sittard, Sneek, Stadskanaal, Veendam, Veenendaal, Venlo, Vlissingen, Volendam, Winschoten, Zierikzee, Terneuzen, Zwolle zoeken we nog tandartspraktijken die de missie van De Lieve Tandarts onderschrijven.

De Lieve Tandarts in het kort

Onze missie is niet gewijzigd. We willen zoveel mogelijk mensen helpen met het vinden van goede, lieve mondzorg. Ook de mensen die buiten de boot dreigen te vallen, bijvoorbeeld doordat ze angstig zijn. Praktijken die mee willen doen onderscheiden zich graag door zich ‘lieve tandarts’ te laten noemen. Dit houdt in dat je je aan de criteria van De Lieve Tandarts houdt en dat patiënten je daaraan mogen houden. Praktijken die meedoen zijn trots op het predikaat De Lieve Tandarts.

De Lieve Tandarts en Zorgscore

Zorgscore is de nieuwe zoekmachine voor de zorg. Vind snel de praktijk die bij je past door review scores te vergelijken en je verder te verdiepen in de verschillende zorgaanbieders. Als je meedoet met De Lieve Tandarts mag je als tandartspraktijk gratis de widget met je zorgscore op je website zetten en je praktijkpagina op zorgscore.nl aanpassen met je eigen foto en teksten. Word nog beter gevonden door de unieke combinatie van een plekje op delievetandarts.nl en zorgscore.nl. Ook goed voor de SEO-waarde van jouw website! Bekijk de mogelijkheden voor samenwerking op de pagina voor lieve tandartsen die zich willen aanmelden. 

De Lieve Tandarts en Zorgpromotor

Al gaat De Lieve Tandarts om méér dan marketing, sommige praktijken zijn simpelweg op zoek naar een constante stroom nieuwe aanmeldingen. Via De Lieve Tandarts en Zorgscore gebeurt dat al in enige mate, maar als je écht wilt groeien – waarbij je voor jezelf bepaalde groeidoelen stelt – hebben we voor jouw praktijk de optie om een pakket bij Zorgpromotor af te nemen. Daarmee stem je de promotie via onze kanalen én die van je eigen website en social media perfect af.
Via Zorgpromotor heb je je eigen online communicatieteam helemaal tot je beschikking en hoef je dus geen marketingmedewerkers aan te nemen. Dat scheelt hoge kosten. Bovendien verzorgt Zorgpromotor online communicatie op een duurzame manier. Meer weten? Kijk dan hier.