Succesverhalen van patiënten die door De Lieve Tandarts na vele jaren eindelijk de stap weer hebben durven zetten

Ruim 10.000 mensen meldden zich de afgelopen jaren bij ons met een vraag om hulp of om zich te laten aanmelden.
Natuurlijk kunnen we je vertellen over waarom een lieve tandarts je kan helpen. Maar anderen kunnen dat nog beter. Daarom delen wij ervaringen die je inspireren om ook (weer) te kiezen voor lieve en preventieve mondzorg. Ook je eigen verhaal vertellen? Stuur het naar info@delievetandarts.nl of vul het formulier op deze pagina in.

Blij met deze praktijk en De Lieve Tandarts!

Weet niet of ik het zonder uw steun had gedaan… De eerste indruk van de praktijk is goed en ik ga volgende week voor een controle én een afspraak bij een mondhygiënist (voor het eerst in mijn leven). Ze nemen extra tijd en dat voelt heel fijn. Mijn man mocht mee als steun.

Dankbaar voor de hulp

Ik wil u heel hartelijk bedanken voor uw platform en de steun die u mij hebt gegeven! Het snelle reageren en het begrip gaven mij het gevoel dat ik er niet alleen voor stond. Ik ben er heel erg blij mee! En ik denk veel mensen met mij. U doet belangrijk werk.

Steun van alle kanten

Een half uur voor jullie mail heeft de praktijk contact met mij gehad als reactie op mijn rechtstreekse mail naar hun toe. Dus het is geregeld, ik heb een afspraak.

Bedankt voor de snelle reactie. Fijn te weten dat je gesteund wordt.

Door de angsttest in actie

Door de DAS-test zag ik in dat het een groot probleem voor mij was om terug naar mijn -voormalige- tandarts te gaan. Na ons telefonisch contact durfde ik vervolgstappen te nemen. Ik wist daarvoor niet dat er ook zoiets bestaat als de lieve tandarts. Ik ben heel blij dat ik inmiddels weet dat het verschil heel groot kan zijn. Nogmaals dank voor dat inzicht!

Geslaagde behandeling

Ik ben nog steeds dankbaar voor het telefonisch contact met jullie. Ik heb direct actie ondernomen en nu onder behandeling bij een lieve tandartspraktijk. Inmiddels is de afgebroken kroon, naar volle tevredenheid en zeer gerust, hersteld. Ik heb zelfs een afspraak bij de mondhygiëniste aldaar en nog steeds geen buikpijn! Hartelijk dank voor de genomen moeite!

Het succesverhaal van Jonas

Ik heb het grootste deel van mijn leven gerookt, bijna 30 jaar. Tot ik 11 jaar geleden mijn vader verloor aan de gevolgen van longkanker…

Toen pas kon ik de knop omzetten.

Ontspanningstips van anderen

1. Goede afleider

Draai achtjes met je been.

L. B-W. schreef hierover: “Dat was een goede afleider: toen het geen achtje was maar een rondje werd ik er door de assistente op gewezen dat het een achtje moest zijn. Ik werd moe in mijn been, toen verder met mijn andere been. Er was ook nog lol daarom.”

2. Favoriete podcast

Overleg dat je tijdens de behandeling oortjes draagt en zet je favoriete podcast op.

A. W.: “Ik voel me zoveel rustiger. Voor sommigen helpt het als ze horen wat er gebeurt, en als de tandarts vertelt hoe lang ik nog moet. Maar voor mij is het fijn om weg te dromen bij iets anders.”

3. De tv gebruiken

Sommige tandartsen hebben een tv-scherm boven de behandelstoel – ook dit kan je goed afleiden. Vraag bijvoorbeeld om een specifiek programma met ondertiteling.

M. J.: “De tandarts vertelt altijd wat ik kan verwachten en hoe lang het nog duurt. Tussendoor kijk ik naar het tv-scherm boven mijn hoofd. Het geluid kun je natuurlijk niet altijd goed horen (o.a. met boren), dus als de ondertiteling aan staat, kan ik alles prima volgen. Kunnen we tussendoor ook nog grapjes maken over wat er op het scherm gebeurt.”

Deel je eigen succesverhaal of afleidingstip!

Deel je verhaal met anderen en inspireer hen om ook (weer) naar de tandarts te gaan!

Je kunt hieronder je verhaal kwijt. Als je je e-mailadres invult, kunnen we het je laten weten als we je verhaal publiceren op dit platform.