BlogsHulp bij angstklantbelevingZet de stap naar de tandarts

Jarenlang ging ik niet naar de tandarts. Angst hield me tegen. De telefoon oppakken om een afspraak te maken vond ik een te hoge drempel. Toen ik reageerde op een oproep van De lieve tandarts, wist ik niet wat ik kon verwachten. Een dame belde mij op en vroeg naar mijn angsten en wensen.

Daarna stuurde ze heel voorzichtig aan op het maken van een controleafspraak. Had ik iemand die met me mee kon gaan? Of wilde ik dat zij met me mee gingen?

Na jaren toch…

Het was net dat zetje dat ik nodig had. Na al die jaren ging ik op controle. Het ging niet gelijk goed: bij aankomst was de tandarts niet op de hoogte dat ik via De lieve tandarts kwam. Dit werd gelijk rechtgezet. De tandarts pakte het heel goed aan. Ze was meelevend, oprecht lief en de combinatie tussen haar, haar assistende en mij werkte goed waardoor er zelfs her en der een grap en grol werd gemaakt (tussen alle ellende door).

Bedankt!

Zonder De lieve tandarts zou ik geen afspraak hebben gemaakt en zou ik ook deze praktijk niet hebben gevonden.

Nu heb ik een vaste praktijk en binnen die praktijk een vaste contactpersoon. Deze tandarts kent mij nu en weet wat ik nodig heb. Voortaan ga ik dus naar een lieve tandarts!

Ook naar een lieve tandarts?

Vind een lieve tandartspraktijk bij jou in de buurt.

Kijk hiervoor op de kaart of ga naar het overzicht per plaats.

Search
Vergroot zoekgebied naar