Over De Lieve Tandarts

In de zomer van 2017 zijn we gestart met Platform De Lieve Tandarts. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen in Nederland weer naar de mondhygiënist en tandarts te laten gaan. We nemen de drempels weg door mensen te helpen de stap weer te zetten. De term 'lieve tandarts' helpt daarbij. Inmiddels hebben door onze bemiddeling ruim 6500 mensen de weg weer gevonden naar goede, preventieve mondzorg in een praktijk die aangesloten is bij ons platform.
We bezoeken alle praktijken die zich aanmelden en bepalen door een onderzoek en een uitvoerige intake of de praktijk voldoet aan onze criteria. Patiënten betalen niet voor onze bemiddeling. Dat doen de tandarts- en mondzorgpraktijken die meedoen.
Ben je bang voor de tandarts? Of heb je last van andere drempels, zoals schaamte of je budget? Neem dan contact met ons op. In heel veel gevallen kunnen we je helpen en is de stap zo gezet.

Maak kennis met het team van De Lieve Tandarts

Jan Henk Nawijn | directeur De Lieve Tandarts B.V.
Jan Henk Nawijn

Initiatiefnemer, dagelijkse leiding

Anneli Belovics

Freelancer | Account management

Ilse Vaessen

Freelancer | Cursussen voor assistenten

Mark Ogertschnig

Freelancer | Marketing en strategie

Maresa Jacobse

Freelancer – Tekst en communicatie

Fabian Bijman

Freelancer – Persberichten

Over de Lieve Tandarts

Wist je dat meer dan drie miljoen mensen in Nederland niet regelmatig naar de tandarts gaan?  800.000 Nederlanders gaan zelfs helemaal niet meer omdat ze de stap niet kunnen maken omdat ze dat te lastig vinden. Dat kan anders!
De Lieve Tandarts is een platform met de missie om zoveel mogelijk Nederlanders weer te laten stralen. We kunnen je via een lieve tandarts of mondhygiënist die we goed kennen helpen aan een prachtig gebit en een gezonde mond.

Om welke reden je ook niet (meer) naar de tandarts gaat, wij helpen je op weg. We hebben al heel veel mensen kunnen helpen de afgelopen 3 jaar. Er is geen enkele reden om je te schamen voor je gebit en er zijn allerlei manieren om van je angst af te komen. Neem ook de stap. Het is in je eigen belang.

Vind hier je lieve tandarts bij jou in de buurt.