Over De Lieve Tandarts

Ben je bang voor de tandarts? Bij 'De Lieve Tandarts' begrijpen we dat. We zijn hier om je te helpen. Onze tandartsen zijn heel aardig en begripvol. Ze willen dat je je op je gemak voelt. We luisteren naar je angsten en zorgen. Onze behandelingen doen geen pijn. We willen dat je zonder stress naar de tandarts kunt gaan. We willen dat je glimlacht zonder zorgen. Bij 'De Lieve Tandarts' krijg je de zorg die je verdient. Als je bang bent kun je je nu ook gratis laten coachen. Dit gaat online via Telemondzorg. Lees hieronder hoe.

Maak kennis met De Lieve Tandarts

Jan Henk Nawijn | directeur De Lieve Tandarts B.V.
Jan Henk Nawijn

Initiatiefnemer, dagelijkse leiding

Ilse Vaessen
Ilse Vaessen

Freelance Coach | Cursussen voor assistenten

Freelancer | Marketing en strategie
Mark Ogertschnig

Freelancer | Marketing en strategie

Freelancer - Tekst en communicatie
Maresa Jacobse

Freelancer – Tekst en communicatie

Platform de Lieve Tandarts

De Lieve Tandarts
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Stephanie TermijnStephanie Termijn
20:08 14 Mar 23
Zo blij met Ilse zij begeleid mij echt heel goed. Dankzij haar weer stappen gemaakt! Ze neemt echt de tijd voor je en denkt mee. #dankbaar
Mien Van LoonMien Van Loon
06:28 15 Feb 23
Ongelooflijk goede ervaring met Ilse! Bijzonder fijn dat ze mijn tandarts heeft gebeld om eea te verduidelijken, daarom ook een groot applaus voor mijn tandarts die dit zo goed heeft willen aanhoren! Ik ben benieuwd nu naar de eerstkomende afspraak, maar ga er nu al relaxter in!
marleen simonsmarleen simons
20:19 13 Jan 23
Hallo ik heb mevrouw gepraat en ze heeft mij goed geholpen met erover te praten en wat de tandarts gaat doen en waarom ze het doen dus ik hoop dat ik het formulier vlug krijg en ik kan contact met haar opnemen als het toch niet goed heeft geholpen in ieder geval hartelijk bedankt
Aniek GerritAniek Gerrit
13:48 14 Dec 22
Wat een onwijs fijne ervaring was dit! Door de toegankelijkheid en de betrokkenheid van vakvrouw Ilse heb ik -na 10 jaar- eindelijk de stap gezet om naar de tandarts te gaan! Ze heeft aandacht voor zowel mens als verhaal en laat je in eigen tempo de weg naar de tandarts bewandelen. Ze ondersteunt hierin waar nodig door haar kennis en ervaring. Ik voelde mij gezien, begrepen en geholpen en zou dan ook iedereen met een angst voor de tandarts dit van harte aanbevelen.
Happynecks® ⠀Happynecks® ⠀
13:30 20 Jul 22
Erg sympathiek bedrijf, veel van onze klanten zijn aangesloten bij dit top-initiatief. Een fijn en veilig platform. top.
Merel SMerel S
17:05 25 Aug 20
Een enorm fijn en veilig platform waar ik me direct op mijn gemak voel. Terecht gekomen bij een praktijk in Utrecht, waarbij ik snel te woord werd gestaan en alles duidelijk aan me werd uitgelegd. Aanrader!!
Mark DudockMark Dudock
20:57 21 Aug 18
Goed initiatief. Vorige week bij een aangesloten organisatie geweest van De Lieve Tandarts voor een behandeling. Zeer vakkundig en bekwaam geholpen door een Lieve Tandarts ;-). Voor de behandeling werd duidelijk alle te nemen stappen besproken en ook tijdens behandeling goed geinformeerd over de voortgang.
Bart LambertBart Lambert
16:56 17 Jul 17
Een nieuwe organisatie in de dentale branch met een goed idee en een nobel streven. Succes!!
Maresa JacobseMaresa Jacobse
11:32 17 Jul 17
Fijne, oprechte begeleiding naar een lieve tandarts in mijn directe omgeving. Scheelt een hoop uitzoekwerk: ik kan gelijk naar de tandarts die het beste bij mij past en goed rekening houdt (onder meer met mijn angst voor de tandarts en tolerantie voor verdoving). Blij met dit initiatief!
js_loader
Wist je dat meer dan drie miljoen mensen in Nederland niet regelmatig naar de tandarts gaan?  800.000 Nederlanders gaan zelfs helemaal niet meer omdat ze de stap niet kunnen maken omdat ze dat te lastig vinden. Dat kan anders!
De Lieve Tandarts is een platform met de missie om zoveel mogelijk Nederlanders weer te laten stralen. We kunnen je via een lieve tandarts of mondhygiënist die we goed kennen helpen aan een prachtig gebit en een gezonde mond.

De Lieve Tandarts is een landelijk platform waarbij ca. 100 tandarts- en mondzorgpraktijken zijn aangesloten. Wij nemen drempels weg door mensen te helpen de stap naar de tandarts weer te zetten. De term en het keurmerk de lieve tandarts helpen daarbij. Inmiddels hebben door onze bemiddeling ruim 10.000 mensen de weg weer gevonden naar goede, preventieve mondzorg in een praktijk die aangesloten is bij ons platform.
We bezoeken alle praktijken die zich aanmelden en bepalen door een onderzoek en een uitvoerige intake of de praktijk voldoet aan onze criteria.
Patiënten betalen niet voor onze bemiddeling. Dat doen de tandarts- en mondzorgpraktijken die meedoen.

Ben je bang voor de tandarts? Of heb je last van andere drempels? Neem contact met ons op of maak direct je afspraak via Telemondzorg. In de meeste gevallen kunnen we je helpen en is de stap zo gezet. Om welke reden je ook niet (meer) naar de tandarts gaat, wij helpen je op weg.
Er is geen reden om je te schamen voor je gebit of de achterstand die je hebt opgelopen met het vermijden van behandelingen. Er zijn goede manieren om van je angst af te komen. Maak ook de stap. Het is in het belang van je eigen gezondheid en welbevinden.

Vind hier je lieve tandarts bij jou in de buurt.

Lees meer over manieren om van je tandartsangst af te komen. Dat kan bijvoorbeeld door EMDR toe te passen. Lees hier meer over deze succesvolle behandelingsmethode. Je kunt ook alvast een kort testje doen om erachter te komen hoe angstig je nu echt bent. Kijk dan op deze pagina. 

We zoeken momenteel praktijken die de mensen die zich bij ons aanmelden willen helpen. Als je onze missie ondersteunt en bereid bent je te afficheren als lieve tandarts ben je van harte welkom! We komen graag bij je langs voor de intake (ca. 1,5 uur) en bepalen dan of je praktijk geschikt is. We zoeken nog tandartspraktijken in Assen, Sneek en bijvoorbeeld ook in Den Helder, Schagen, Hoorn of Enkhuizen. Ook kunnen geschikte tandartsenpraktijken in Heerhugowaard, Emmen, Zwolle, Harderwijk, Zeewolde en Coevorden zich aanmelden voor de intake. Daarnaast is er ruimte voor lieve tandartsen die willen meedoen met een tandartspraktijk in Bergen op Zoom, Vlissingen, Goes, Zierikzee, Ouddorp, Hellevoetsluis, Roosendaal, Spijkenisse, Brielle, Maassluis, Naaldwijk, Monster, Oud-Beijerland, Barendrecht, Papendrecht, Gouda, Bodegraven, Delft, Wassenaar of Rijswijk. We krijgen regelmatig verzoeken van patiënten die in deze woonplaatsen op zoek zijn naar een lieve tandarts.

Ben je een lieve tandarts?

Dan zijn we op zoek naar jou. We kunnen weer op pad voor de intakes. Dus meld je aan! Bekijk eerst onze informatiepagina voor tandartsenpraktijken die interesse hebben in deelname aan De Lieve Tandarts. Meer informatie vind je hier.

Zorgscore is de zoekmachine voor de zorg

Duizenden zorgaanbieders met hun eigen pagina en reviewscores

Zorgaanbieder? Kijk snel op Zorgscore