Angst voor de tandartsBlogsMondzorgMelissa gaat weer naar de tandarts
Mijn angst voor de tandarts was extreem. Toen ik een oproep zag van De lieve tandarts heb ik gereageerd, want misschien konden zij mij helpen. Mijn gebit ging namelijk achteruit en mijn angst stond me in de weg.

De eerste afspraak was alleen een controleafspraak.

Er werd dus nog niet behandeld. Wel bleek bij deze afspraak dat er veel moest gebeuren om mijn gebit op orde te krijgen. Ik had het vooraf niet gedacht, maar ik ben ook naar de volgende behandelingen gegaan. Met zweethandjes… maar ook vertrouwen!

 

Zonder De Lieve Tandarts was ik niet naar de tandarts gegaan en was het een stuk slechter met mijn gebit afgelopen. Ik ben heel blij dat ze er voor mij zijn!

De lieve tandarts bemiddelde voor mij.

Ze kenden meerdere tandartsen in de omgeving en keken welke het beste bij mij paste.

Wat ik prettig vond, is dat ik me zelf niet bezig hoefde te houden met het uitzoeken van een tandarts. Daarbij kon ik aangeven wanneer ik een seintje wilde krijgen als mijn afspraak was gemaakt. Dit kon bijvoorbeeld de dag van tevoren, maar ook een week vooraf. Het hing van mij af: wat wilde ik? Wat vond ik prettig? Wilde ik me lang voorbereiden of juist niet te lang?

Ook naar een lieve tandarts?

Vind een lieve tandartspraktijk bij jou in de buurt.

Kijk hiervoor op de kaart of ga naar het overzicht per plaats.

Search
Vergroot zoekgebied naar