Meer weten over deelname aan De Lieve Tandarts?

We hebben drie mogelijkheden voor deelname. De eerste is dat je het leuk vindt om mee te doen maar niet op zoek bent naar uitbreiding van je patiëntenbestand.

optie 1

Voor wie al voldoende patiënten heeft of beperkt wil groeien
€65 per maand
  • Je eigen pagina op delievetandarts.nl
  • Word nog beter gevonden op Google dankzij de vermelding op onze site
  • Alle voordelen van ons netwerk, zoals via landelijke promotie
  • Meedoen met onze vacaturebank, word gematcht aan ‘lieve’ medewerkers
  • Deel onze berichten op social media als ‘lieve tandartspraktijk’
  • Opleidingsmogelijkheden

Optie 1: Wat krijg je als je meedoet met De Lieve Tandarts?

Gratis delen van onze postings en berichten

Gratis delen van onze postings en berichten

Landelijk en regionaal krijgen we veel aandacht voor ons werk en onze missie. We richten ons daarbij steeds op andere, vaak kwetsbare doelgroepen. Dat doen we volgens een vast patroon, we volgen een zogenaamde marketingkalender. Door mee te doen en onze berichten via jouw Facebook te delen onderstreep je onze verbintenis. Uiteraard kan iedereen als ie dat wil onze berichten delen, maar lieve tandartsen die berichten delen van platform De Lieve Tandarts doet veel voor jouw en onze online autoriteit.

Gratis je vacature(s) op onze site.

Veel tandarts- en mondzorgpraktijken ondervinden problemen met het vinden van personeel. Lieve tandartspraktijken trekken ‘lieve’ medewerkers aan. We zijn bezig met plannen om die verbinding al vanuit de mondzorgopleidingen te versterken. Lever je tekst, contactgegevens en eventueel beeldmateriaal bij ons aan en wij doen de rest.

Welke opleidingen kan je volgen via De Lieve Tandarts?

Je kunt je nu al aanmelden als tandartsassistent om mee te doen met de opleiding begeleiding angstpatiënten. Daarnaast zijn we in gesprek met tandartsopleidingen om individuele tandartsen en mondhygiënisten opleidingen angstbegeleiding aan te bieden. Daarmee gaat De Lieve Tandarts serieus verschil maken in de mondzorg/tandheelkunde.    Ja, ik heb belangstelling voor deelname aan De Lieve Tandarts

    Meld je aan voor een vrijblijvende presentatie en intake van De Lieve Tandarts bij jou op de praktijk. (Reken op ca. 1,5 uur)