Angst voor de tandartsBegeleiding bij angstGebitsverzorgingGezonde mondKindertandartsKindertandheelkundeMondverzorgingMondzorgNieuwsPreventieSanté - Angst voor de tandarts

In de Santé van juni vind je behalve een leuk artikel over het belang van lachen ook een stuk over angst voor de tandarts waaraan wij een bijdrage hebben geleverd. Je vindt het artikel via onderstaande link. Op pagina 16 begint het artikel over angst voor de tandarts. Je leest onder meer over Yasmine die heel veel moeite heeft om de stap naar de tandarts weer te maken. Dat is echt niet uniek: in Nederland zijn er nog altijd  zo’n  800.000 mensen die de stap naar de tandarts niet meer aandurven omdat ze te bang zijn. Daar is echt wat aan te doen. Via ons platform bijvoorbeeld. Wij hebben al duizenden mensen aan een nieuwe, lieve tandarts kunnen helpen waardoor ze wél weer durven. Maar je kunt ook lid worden van onze Facebookgroep Drempels voor de Tandarts.

Heb je de DAS angst test al eens ingevuld? Dan weet je wat meer over het level van je angst. Vaak valt dat juist erg mee. Hier vind je de test op onze site.

Wil je meer weten over dit onderwerp?

Hier vind je informatie over beproefde methodes om van ernstige tandartsangst af te komen.

Santé bang voor de tandarts