Aanbevolen door De Lieve TandartsInterviewLocatiesNieuwsPreventieScheveningen

Mondzorg Scheveningen heeft het keurmerk van De Lieve Tandarts gekregen. Onder meer vanwege hun eigenheid, maar ook door de manier waarop ze de persoonlijke aansluiting weten te realiseren op iedereen die binnenkomt. “Hier geen gehaast,” vertelt mondhygiëniste en praktijkmanager Shems Salh. “Bovendien ben ik zelf ook angstpatiënt. Je hoeft je daarom hier niet te schamen: wij begrijpen hoe het is en we weten hoe we je op je gemak kunnen stellen.”

Van vragen tot stressballen

De praktijk krijgt veel complimenten over het begrip dat ze laten blijken. “Het zit hem in kleine dingen, denk ik,” vertelt Shem. “We vragen bijvoorbeeld altijd hoe het gaat. Soms bieden we een stressbal aan waar je heel hard in kunt knijpen. En zowel bij kinderen als volwassenen helpt het soms om even een hand te geven.”

En vragen van bezoekers in de praktijk? Die beantwoorden ze met liefde. “Er zijn veel mensen die niet precies weten hoe we werken,” vertelt Shems. “Zo worden onze instrumenten altijd tussendoor op hoge temperatuur gesteriliseerd. Mensen durven hier vragen te stellen en wij kunnen ze eigenlijk altijd overal in geruststellen.”

mondzorg scheveningen wachtkamer

Digitalisering en aandacht

Net als veel moderne praktijken biedt ook Mondzorg Scheveningen nieuwe manieren om een bezoek prettiger te maken. “Je hoeft ook bij ons niet meer te happen, een mondscanner werkt veel fijner. Je hebt ook veel sneller het gebit in beeld.”

Maar waar de snelheid in de digitalisering zit, zit de vertraging in de aandacht. “We nemen voor iedereen de tijd,” vertelt Shems. “En dat draait om de tijd die je zelf nodig hebt. Wij hebben een tandarts die snel werkt en altijd even ruimte voor je maakt. Daar tegenover staan heel geduldige tandartsen die meer tijd nemen wanneer dat je helpt.”

Een compleet team voor iedereen

Zowel de praktijk als het team is zo inclusief mogelijk. In de praktijk zelf vertaalt zich dat in de rolstoeltoegankelijkheid. Voor de kleinste bezoekers in Scheveningen is er elke woensdag de speciale kindertandarts. Verder kunnen er in de praktijk gebitsprotheses worden aangeboden en kan iedereen terecht bij de mondhygiëniste.

“Daarbij kies je altijd zelf bij wie je je op je gemak voelt,” gaat Shem verder. “Een persoonlijke klik vinden we zelf ook belangrijk.”

Woon je in Scheveningen of omgeving Den Haag?

Voor een lieve tandarts in deze regio kun je terecht bij Mondzorg Scheveningen. De praktijk heeft momenteel ruimte voor nieuwe patiënten.

Vrijblijvend kennismaken bij kan door aanmelding via delievetandarts.nl of rechtstreeks via mondzorgscheveningen.nl.