Zoek je een Lieve Tandarts in Scheveningen?

Mondzorg Scheveningen

Renbaanstraat 75 2586 EZ Den Haag

mondzorg scheveningen praktijk

Aanwezige professionals

  • Tandartsen: Fariah Irem Gaba, Maria Jemenez en Andjila Alozai
  • Geregistreerd mondhygiënist: Zainab Hamza
  • Praktijkmanager en preventieassistent: Shems Salh
  • Tandartsassistentes: Parisha en Nihad

Fijn om te weten:

  • Een fijn team, een ontspannen sfeer
  • Veel aandacht voor preventie. Het is fijner problemen in je mond te voorkomen dan dat er ziektes moeten worden genezen
  • Ruime ervaring met jonge en angstige kinderen, zowel bij tandartsen Maria en Fariah als bij mondhygiënist Zainab
  • Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en Mondhyiënisten (KRM)
  • Preventieprogramma Gewoon Gaaf
mondzorg scheveningen wachtkamer

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze praktijk

Een lieve tandarts in Scheveningen

De basis is mondzorg. Praktijkeigenaar Zainab Hamza is mondhygiënist. Ze voert sinds enkele jaren haar eigen praktijk aan de Renbaanstraat in Scheveningen. Zainab en haar team doen er alles aan om het vertrouwen te winnen van de patiënten van Mondzorg Scheveningen. Je krijgt alle tijd om te wennen, waarin veel met je wordt gesproken. De sfeer is huiselijk en laagdrempelig. De eerste keer is er de uitvoerige intake. Alles wordt uitgevraagd in de een ongedwongen sessie van een halfuur. Tijdens de behandeling ben je als patiënt in control. Pijn bestaat niet, dat is althans het uitgangspunt bij de behandelingen. Voor de behandeling kan eerst een zalfje worden toegediend; bij diepere behandelingen in de pocket van een kies verdooft ook de mondhygiënist indien nodig de pockets vooraf.

Waarvoor kun je onder meer voor terecht bij Mondzorg Scheveningen?

Er is veel aandacht voor preventie bij de medewerkers van deze tandartspraktijk in Scheveningen, het gaat dus vooral over het voorkomen van problemen met je mondgezondheid. Maar als er dan toch ‘tandheelkunde’ moet worden verricht, dan kan je daarvoor ook terecht bij Mondzorg Scheveningen. Naast mondhygiëne is er ook de mogelijkheid om je te laten behandelen bij parodontitis. Voor de jaarlijkse controle is er de tandarts. Ook voor vullingen, kronen en bruggen en wortelkanaalbehandelingen kun je terecht bij Mondzorg Scheveningen. Er is geen lang wachtlijst, je kunt snel een plekje in de agenda krijgen. Deze lieve tandarts in Scheveningen is er voor het hele gezin, jong en oud.

Boek je gratis kennismaking online via Telemondzorg van De Lieve Tandarts

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Scheveningen