klantbelevingNieuwstandartsenreviewsdoe je mee met de lieve tandarts? de voordelen voor tandartspraktijken

De Lieve Tandarts is een platform dat als doel heeft om tandartspraktijken te ondersteunen bij het creëren van een patiëntvriendelijke en angstvrije omgeving. Door deel te nemen aan De Lieve Tandarts kunnen tandartspraktijken zich positioneren als begripvolle en zorgzame zorgverleners, waardoor ze patiënten aantrekken die anders misschien te angstig of terughoudend zouden zijn om een tandarts te bezoeken.

Wat zijn de voordelen van deelname aan De Lieve Tandarts?

  1. Verhoogde zichtbaarheid: Het platform heeft een groeiende gemeenschap van mensen die op zoek zijn naar tandartspraktijken die bekendstaan om hun vriendelijke en zorgzame aanpak. Door deel te nemen, vergroot een tandartspraktijk zijn zichtbaarheid bij potentiële patiënten die actief op zoek zijn naar een aangename tandartservaring. De Lieve tandarts verstrekt om die reden het keurmerk De Lieve Tandarts.
  2. Positieve online reputatie: Het platform richt zich op het delen van positieve ervaringen van patiënten met tandartspraktijken. Door deel te nemen en positieve beoordelingen te ontvangen, kan een tandartspraktijk zijn online reputatie versterken, wat potentiële patiënten kan aantrekken en vertrouwen kan opbouwen. De online reputatie wordt samengevat in de Zorgscore die getoond wordt bij elke praktijk.
  3. Nieuwe patiënten aantrekken: Door deel te nemen aan het platform kunnen tandartspraktijken nieuwe patiënten aantrekken die specifiek zoeken naar een vriendelijke en zorgzame tandarts. Het platform fungeert als een gerichte marketingtool om patiënten aan te trekken die waarde hechten aan een positieve tandartservaring.
  4. Praktijkonderscheidend vermogen: De Lieve Tandarts onderscheidt tandartspraktijken die zich richten op een vriendelijke benadering en een positieve sfeer. Door deel te nemen aan het platform kan een tandartspraktijk zichzelf onderscheiden van concurrenten en potentiële patiënten aantrekken die op zoek zijn naar een dergelijke praktijk.
  5. Mond-tot-mondreclame: De Lieve Tandarts moedigt patiënten aan om positieve ervaringen te delen met hun vrienden, familie en online gemeenschappen. Door deel te nemen aan het platform kunnen tandartspraktijken profiteren van positieve mond-tot-mondreclame, wat kan leiden tot een grotere stroom van aanbevelingen en verwijzingen.

Wil je meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op https://delievetandarts.nl/voor-lieve-tandartsen/