Angst voor de tandartsbeeldzorgGezonde mondNieuwstelemondzorg beeldbellen

Gratis coaching via telemondzorg (beeldbellen) van De Lieve Tandarts

Moeite met de stap naar de tandarts? Kies een datum en maak je gratis afspraak
Boek hieronder je gratis telemondzorg-afspraak met Ilse Vaessen. Zij is een professionele coach en helpt je op weg.
Klik op een datum en tijdstip en boek direct je afspraak met videobellen. Dit is een beveiligde verbinding. Je kunt je eventueel anoniem opgeven, we hebben wel een mailadres nodig om het gesprek te kunnen voeren. Lees hier meer over Platform De Lieve Tandarts.

Leuke aandacht voor Telemondzorg van Ernst Kuipers!

Ernst Kuipers over Telemondzorg

Over Ilse:
Ilse Vaessen geeft al jarenlang cursussen aan assistenten over hoe je in de praktijk kunt omgaan met angstige patiënten. Daarnaast heeft ze haar bureau Beginnen met Overwinnen waarmee ze angstige patiënten coacht om weer naar de tandarts te gaan. Preventie is de doelstelling: daarmee voorkom je dat mensen vervelende behandelingen moeten ondergaan. Door regelmatig naar de mondhygiënist en tandarts te gaan voorkom je problemen met je mondgezondheid. Over Telemondzorg zegt Ilse: “Een nieuwe manier om mensen die het moeilijk vinden om een afspraak met de tandarts te maken een stukje op weg te helpen. Ik weet hoe ik dat moet doen, bovendien kan ik putten uit de jarenlange ervaring van Platform De Lieve Tandarts. Zij hebben al meer dan 10.000 mensen geholpen met de stap naar de tandarts, van wie een groot deel angstig waren en nu gewoon naar een lieve tandartspraktijk gaan.”

De Lieve Tandarts
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Stephanie TermijnStephanie Termijn
20:08 14 Mar 23
Zo blij met Ilse zij begeleid mij echt heel goed. Dankzij haar weer stappen gemaakt! Ze neemt echt de tijd voor je en denkt mee. #dankbaar
Mien Van LoonMien Van Loon
06:28 15 Feb 23
Ongelooflijk goede ervaring met Ilse! Bijzonder fijn dat ze mijn tandarts heeft gebeld om eea te verduidelijken, daarom ook een groot applaus voor mijn tandarts die dit zo goed heeft willen aanhoren! Ik ben benieuwd nu naar de eerstkomende afspraak, maar ga er nu al relaxter in!
marleen simonsmarleen simons
20:19 13 Jan 23
Hallo ik heb mevrouw gepraat en ze heeft mij goed geholpen met erover te praten en wat de tandarts gaat doen en waarom ze het doen dus ik hoop dat ik het formulier vlug krijg en ik kan contact met haar opnemen als het toch niet goed heeft geholpen in ieder geval hartelijk bedankt
Aniek GerritAniek Gerrit
13:48 14 Dec 22
Wat een onwijs fijne ervaring was dit! Door de toegankelijkheid en de betrokkenheid van vakvrouw Ilse heb ik -na 10 jaar- eindelijk de stap gezet om naar de tandarts te gaan! Ze heeft aandacht voor zowel mens als verhaal en laat je in eigen tempo de weg naar de tandarts bewandelen. Ze ondersteunt hierin waar nodig door haar kennis en ervaring. Ik voelde mij gezien, begrepen en geholpen en zou dan ook iedereen met een angst voor de tandarts dit van harte aanbevelen.
Happynecks® ⠀Happynecks® ⠀
13:30 20 Jul 22
Erg sympathiek bedrijf, veel van onze klanten zijn aangesloten bij dit top-initiatief. Een fijn en veilig platform. top.
Merel SMerel S
17:05 25 Aug 20
Een enorm fijn en veilig platform waar ik me direct op mijn gemak voel. Terecht gekomen bij een praktijk in Utrecht, waarbij ik snel te woord werd gestaan en alles duidelijk aan me werd uitgelegd. Aanrader!!
Mark DudockMark Dudock
20:57 21 Aug 18
Goed initiatief. Vorige week bij een aangesloten organisatie geweest van De Lieve Tandarts voor een behandeling. Zeer vakkundig en bekwaam geholpen door een Lieve Tandarts ;-). Voor de behandeling werd duidelijk alle te nemen stappen besproken en ook tijdens behandeling goed geinformeerd over de voortgang.
Bart LambertBart Lambert
16:56 17 Jul 17
Een nieuwe organisatie in de dentale branch met een goed idee en een nobel streven. Succes!!
Maresa JacobseMaresa Jacobse
11:32 17 Jul 17
Fijne, oprechte begeleiding naar een lieve tandarts in mijn directe omgeving. Scheelt een hoop uitzoekwerk: ik kan gelijk naar de tandarts die het beste bij mij past en goed rekening houdt (onder meer met mijn angst voor de tandarts en tolerantie voor verdoving). Blij met dit initiatief!
js_loader

Ik wil graag meer weten over Telemondzorg of over samenwerken met De Lieve Tandarts


  Houd mij op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen.

  Persbericht 6 oktober 2022

  De Lieve Tandarts introduceert Telemondzorg

  6 oktober 2022
  De Lieve Tandarts is een landelijk platform dat zichzelf ten doel heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen (weer) vertrouwd te maken met reguliere mondzorg. Het platform heeft de afgelopen 5 jaar 10.000 mensen op weg geholpen, van wie een groot deel angstig was en daarom de tandarts volledig meed. Praktijken sluiten zich aan en krijgen na een intake het keurmerk De Lieve Tandarts. Het platform maakt zich hard voor preventie. Regelmatige controle van je mondgezondheid en onderhoud van je gebit en tandvlees zijn van levensbelang. Preventie voorkomt kiespijn en angst voor de tandarts.

   

  Om de drempel voor tandartsmijders verder te verlagen introduceert De Lieve Tandarts Telemondzorg. Wie het lastig vindt om zelf de afspraak met een tandartspraktijk te maken kan kiezen voor een gratis online kennismaking of een eveneens gratis online coachingsgesprek. Dit gebeurt via een goed beveiligde en gecertificeerde app.

   

  Vanaf 6 oktober 2022 staan er boekbare tijdstippen open op een online kalender. Een videogesprek kan indien nodig zonder verdere persoonsgegevens ingeboekt worden, er is alleen een mailadres nodig om de gegevens toe te sturen.
  Boeken kan via https://delievetandarts.nl/telemondzorg-beeldbellen-met-de-lieve-tandarts/
  De app is eventueel via De Lieve Tandarts te bestellen voor praktijken die er ook gebruik van willen maken en is gratis te gebruiken door leden van De Lieve Tandarts.
  De app wordt aangeboden in samenwerking met Carescreen.

   

  Meer informatie?

   

  Jan Henk Nawijn

  Platform De Lieve Tandarts

  @delievetandarts

  www.delievetandarts.nl

  06-54763177