Angst voor de tandartsbeeldzorgGezonde mondNieuwstelemondzorg beeldbellen

Gratis coaching via telemondzorg (beeldbellen) van De Lieve Tandarts

Moeite met de stap naar de tandarts? Kies een datum en maak je gratis afspraak
Boek hieronder je gratis telemondzorg-afspraak met Ilse Vaessen. Zij is een professionele coach en helpt je op weg.
Klik op een datum en tijdstip en boek direct je afspraak met videobellen. Dit is een beveiligde verbinding. Je kunt je eventueel anoniem opgeven, we hebben wel een mailadres nodig om het gesprek te kunnen voeren. Lees hier meer over Platform De Lieve Tandarts.

Over Ilse:
Ilse Vaessen geeft al jarenlang cursussen aan assistenten over hoe je in de praktijk kunt omgaan met angstige patiënten. Daarnaast heeft ze haar bureau Beginnen met Overwinnen waarmee ze angstige patiënten coacht om weer naar de tandarts te gaan. Preventie is de doelstelling: daarmee voorkom je dat mensen vervelende behandelingen moeten ondergaan. Door regelmatig naar de mondhygiënist en tandarts te gaan voorkom je problemen met je mondgezondheid. Over Telemondzorg zegt Ilse: “Een nieuwe manier om mensen die het moeilijk vinden om een afspraak met de tandarts te maken een stukje op weg te helpen. Ik weet hoe ik dat moet doen, bovendien kan ik putten uit de jarenlange ervaring van Platform De Lieve Tandarts. Zij hebben al meer dan 10.000 mensen geholpen met de stap naar de tandarts, van wie een groot deel angstig waren en nu gewoon naar een lieve tandartspraktijk gaan.”

Persbericht 6 oktober 2022

De Lieve Tandarts introduceert Telemondzorg

6 oktober 2022
De Lieve Tandarts is een landelijk platform dat zichzelf ten doel heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen (weer) vertrouwd te maken met reguliere mondzorg. Het platform heeft de afgelopen 5 jaar 10.000 mensen op weg geholpen, van wie een groot deel angstig was en daarom de tandarts volledig meed. Praktijken sluiten zich aan en krijgen na een intake het keurmerk De Lieve Tandarts. Het platform maakt zich hard voor preventie. Regelmatige controle van je mondgezondheid en onderhoud van je gebit en tandvlees zijn van levensbelang. Preventie voorkomt kiespijn en angst voor de tandarts.

 

Om de drempel voor tandartsmijders verder te verlagen introduceert De Lieve Tandarts Telemondzorg. Wie het lastig vindt om zelf de afspraak met een tandartspraktijk te maken kan kiezen voor een gratis online kennismaking of een eveneens gratis online coachingsgesprek. Dit gebeurt via een goed beveiligde en gecertificeerde app.

 

Vanaf 6 oktober 2022 staan er boekbare tijdstippen open op een online kalender. Een videogesprek kan indien nodig zonder verdere persoonsgegevens ingeboekt worden, er is alleen een mailadres nodig om de gegevens toe te sturen.
Boeken kan via https://delievetandarts.nl/telemondzorg-beeldbellen-met-de-lieve-tandarts/
De app is eventueel via De Lieve Tandarts te bestellen voor praktijken die er ook gebruik van willen maken en is gratis te gebruiken door leden van De Lieve Tandarts.
De app wordt aangeboden in samenwerking met Carescreen.

 

Meer informatie?

 

Jan Henk Nawijn

Platform De Lieve Tandarts

@delievetandarts

www.delievetandarts.nl

06-54763177