Angst voor de tandartsbeeldzorgGezonde mondNieuwstelemondzorg beeldbellen

Vind je het lastig om naar de tandarts te gaan? De Lieve Tandarts kan je helpen. Meld je aan voor een gratis kennismaking via telemondzorg (beeldbellen).

Maak kennis met een lieve tandarts in je buurt. Of vertel je verhaal aan een medewerker van het landelijke platform, bijvoorbeeld als je angstig bent.

Je kunt hier online kennismaken met landelijk platform De Lieve Tandarts via beeldbellen. Boek via een beveiligde verbinding je gratis gesprek met een medewerker van De Lieve Tandarts. Dit kun je doen als zoekende patiënt, bijvoorbeeld als je meer informatie wilt over een praktijk waar we mee samenwerken of als je ertegen opziet om je aan te melden.

Boek je vrijblijvende kennismakingsgesprek:

Moeite met de stap naar de tandarts? Ben je angstig?

Boek je gratis telemondzorg-afspraak met Ilse. Zij heeft veel ervaring in de begeleiding van angstige patiënten. Zij kan je vast op weg helpen.

Persbericht 6 oktober 2022

De Lieve Tandarts introduceert Telemondzorg

6 oktober 2022
De Lieve Tandarts is een landelijk platform dat zichzelf ten doel heeft gesteld om zoveel mogelijk mensen (weer) vertrouwd te maken met reguliere mondzorg. Het platform heeft de afgelopen 5 jaar 10.000 mensen op weg geholpen, van wie een groot deel angstig was en daarom de tandarts volledig meed. Praktijken sluiten zich aan en krijgen na een intake het keurmerk De Lieve Tandarts. Het platform maakt zich hard voor preventie. Regelmatige controle van je mondgezondheid en onderhoud van je gebit en tandvlees zijn van levensbelang. Preventie voorkomt kiespijn en angst voor de tandarts.

 

Om de drempel voor tandartsmijders verder te verlagen introduceert De Lieve Tandarts Telemondzorg. Wie het lastig vindt om zelf de afspraak met een tandartspraktijk te maken kan kiezen voor een gratis online kennismaking of een eveneens gratis online coachingsgesprek. Dit gebeurt via een goed beveiligde en gecertificeerde app.

 

Vanaf 6 oktober 2022 staan er boekbare tijdstippen open op een online kalender. Een videogesprek kan indien nodig zonder verdere persoonsgegevens ingeboekt worden, er is alleen een mailadres nodig om de gegevens toe te sturen.
Boeken kan via https://delievetandarts.nl/telemondzorg-beeldbellen-met-de-lieve-tandarts/
De app is eventueel via De Lieve Tandarts te bestellen voor praktijken die er ook gebruik van willen maken en is gratis te gebruiken door leden van De Lieve Tandarts.
De app wordt aangeboden in samenwerking met Carescreen.

 

Meer informatie?

 

Jan Henk Nawijn

Platform De Lieve Tandarts

@delievetandarts

www.delievetandarts.nl

06-54763177