Zoek je een Lieve Tandarts in Bunschoten-Spakenburg?

Dental Oris

Velduil 3, 3752 SB Bunschoten-Spakenburg

mondhygiënist Maria van dental oris

Aanwezige professionals

Tandartsen: Nadine en Jasmina
Mondhygiënist: Maria
Preventieassistent: Youssra
Tandartsassistent: Samiyeh
Balie- en administratief medewerkster: Rozemarijn
Praktijkmanager: Hardi

Fijn om te weten:

Tandartspraktijk Dental Oris in Bunschoten is persoonlijk en uitnodigend ingericht. De uiltjes en schilderijen vallen direct op, net als de vrolijke kleuren die in de praktijk terugkomen. Het kleine team bestaat uit gedreven professionals die met een open blik iedereen welkom heten in de praktijk.

Praktijkhouder Maria is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die het moeilijk vinden naar de tandarts te gaan en kinderen.

 

Extra voorzieningen

  • Bij deze tandartspraktijk kun je gratis gebruikmaken van wifi
  • Rolstoeltoegankelijk
Schermafbeelding 2020-12-15 om 11.13.07

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Check Dental Oris op Zorgscore. Hier vind je alle reviews.

Over deze tandartspraktijk in Bunschoten-Spakenburg

Tandartspraktijk Dental Oris is een lieve tandarts. De vorige praktijkhouder Carolien Schut ontving jaren geleden al als een van de eerste praktijken in Nederland het keurmerk De Lieve Tandarts, eind 2017 al.

Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De praktijk in Bunschoten voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt het team van Tandartspraktijk Dental Oris bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

Opvoeding en mondzorg

“Dit is waar ik als tandarts voor sta”, zegt Schut over het keurmerk De Lieve Tandarts. En die missie wordt ook onderschreven door de nieuwe eigenaren Maria en Hardi. Ze zijn blij met het initiatief De Lieve Tandarts, dat landelijk tandartsmijders verbindt met lieve tandartsen bij hen in de buurt. “Samen werken we aan een mondzorgbeleving, creëren we bewustzijn en helpen we mensen die langere tijd niet of zelden naar de tandarts gaan de stap naar de praktijk weer te zetten. Het keurmerk helpt mensen die net dat beetje extra zorg en aandacht nodig hebben en geeft hen het laatste zetje om tóch weer in de behandelstoel plaats te nemen. Vele nieuwe patiënten uit Bunschoten, maar ook uit de omgeving weten de weg naar deze tandartspraktijk in Bunschoten te vinden. In de praktijk veel extra tijd en aandacht geschonken aan kinderen.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Bunschoten-Spakenburg