Uncategorized

Storywall: Met plezier naar de tandarts

StoryWall is een combinatie van drukwerk (een banner, behang, een schilderij muur- en meeneemstickers) en een mobiele app die werkt met Augmented Reality. Open de app, richt je iPad- of smartphone-camera op de afbeelding, en zie het drukwerk in 3D tot leven komen. De spellen met Augmented Reality maken van elk bezoek aan de tandarts/mondhygiënist een positieve belevenis!

Waarom spelen en Augmented Reality als afleiding in de mondzorgpraktijk?

Uit diverse Evidence Based onderzoeken is gebleken dat afleiding tot stress- en pijnreductie leidt. StoryWall speelt hierop in en zorgt voor afleiding van kinderen, door ze een geheime wereld te laten ontdekken op de muur. Er is al ervaring opgedaan in de ziekenhuiswereld. Nu is het concept klaar voor introductie in de mondzorg.

Met het StoryWall Augmented Reality behang, de StoryWall verplaatsbare wand of het kleinere schilderij  wordt de ruimte veel vriendelijker. In combinatie met de Augmented Reality-experience zorgt het voor de gewenste afleiding.

Er zijn ook muurstickers. Deze kun je bij voorkeur plaatsen in de gang en waar mogelijk n de praktijkruimte om de ervaring voort te zetten.

Studio Bleep zorgt voor de complete eenmalige installatie van behang en verplaatsbare wand en neemt ook het onderhoud op zich. Hierdoor is StoryWall een plug-and-play oplossing.

Waarom de combinatie met De Lieve Tandarts?

Platform De Lieve Tandarts ondersteunt van harte initiatieven die leiden tot het wegnemen van drempels om (weer) naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. De Storywall is zo’n initiatief voor kinderen. Het buigt de ervaring van kinderen om: door augmented reality (de schildpad zie je in 3D dwars door je telefoonscherm heen zwemmen!) en spelletjes wordt de aandacht afgeleid. Het afleiden kun je blijven volhouden totdat de behandeling of controleafspraak begint. Je kunt bijvoorbeeld al een paar stickers bij de ingang plakken, behang of een verplaatsbare muur (een grote banner) in de wachtruimte plaatsen, en vervolgens stickers aanbrengen in de gang naar de praktijkruimte. Zo kan elk kind blijven spelen tot in de behandelstoel. En geef na de behandeling een kleine colordive sticker mee naar huis, zodat er ook thuis doorgespeeld kan worden tot de volgende mondzorgbeleving!

StoryWall producten & prijslijst (Alle prijzen zijn inclusief BTW)

A. App/licentie € 295, – per jaar

De app is voor de patiënten gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Op licentiebasis krijg je een unieke inlog met daarachter een eigen omgeving in jouw huisstijl met plek voor persoonlijke informatie. Dit biedt ruimte voor onder andere informatie over jouw organisatie of extra uitleg over de StoryWall-ervaring binnen je praktijk. De licentiekosten voor de app zijn 295 euro per jaar.

 


B. StoryWall muurstickers ColorDive:  3 stuks € 295, – , 6 stuks € 550,- 9 stuks € 750 – alle prijzen zijn inclusief BTW)

StoryWall is te verkrijgen in muurstickers van 60 bij 60 cm. De stickers zijn geschikt voor in de wachtkamer, eventueel als introductie op de volledige StoryWall-ervaring. Ze werken ook met de AR-app en zijn zelf te plaatsen.

Stickerset met 3, 6, of 9 stickers

Je ontvangt een setje van 3 stuks met daarop een schildpad, grote en kleine kwallen en paarse vissen.

 

StoryWall ColorDive is een rustgevende onderwaterwereld bestaande uit drie verschillende markers: de schildpad, visjes en kwallen. De schildpad is bedoeld voor de wat jongere kinderen. De schildpad zwemt een rondje door de ruimte. Wanneer je de schildpad aantikt, speelt een animatie af (de schildpad draait zich bijvoorbeeld op de rug). Bij de visjes en de kwallen kunnen kinderen een kort spelletje spelen. Elk spel duurt 45 seconden en is makkelijk meerdere keren achter elkaar te spelen.

 

C. Verplaatsbare wand 200 x 228: € 995,- incl BTW

verplaatsbare wand Storywall 200 x 228 cm de lieve tandarts
verplaatsbare wand Storywall ColorDive

D. StoryWall behang: € 450 per m2

Het behang van StoryWall is in elk gewenst formaat aan te schaffen, zodat het op elke muur er goed uitziet. Indien nodig beschikken we over een speciale antibacteriële coating, waardoor het behang ook geschikt is in ruimtes waar hygiëne extra belangrijk is. Het plaatsen van het behang is bij de prijs inbegrepen.

Alle spellen op de StoryWall zijn te spelen.

E. Dapperheids Stickers voor mee naar huis. Prijs € 125,- voor 100 stuks; € 895,- voor 1000 stuks. incl BTW Zie verder hieronder.

Dapperheids Stickers. Neem de beleving mee naar huis!  Wat je voor leuks meemaakt in de praktijk neem je natuurlijk graag mee naar huis. Je kunt de app gewoon blijven gebruiken en natuurlijk kan op de achterkant de volgende afspraak geplakt worden!

Pakketten

Pakket 1: Verplaatsbare wand en 1000 dapperheids stickers (plus jaarlicentie app):  € 2185,- incl. BTW

Pakket 2: Muurstickers (1 set van 3 stuks) en 500 dapperheidsstickers (plus jaarlicentie app): € 1085,- incl BTW

Pakket 3:  Verplaatsbare wand, muurstickers (1 set van 3 stuks), 1000 dapperheidsstickers (plus jaarlicentie app): € 2480,- incl BTW