voor praktijkensamenwerking voorpraktijken

Samenwerking De Lieve Tandarts met Voorpraktijken

Als lid van platform De Lieve Tandarts profiteer je van diverse voordelen. Zo startten we onlangs met Zorgscore waarop alle lieve tandartsen een gratis PRO-abonnement krijgen. Nieuw is de samenwerking met Voorpraktijken van Michael Joosen.
Voorpraktijken komt langs om te inventariseren wat je betaalt voor allerlei randzaken en levert je door slimme oplossingen geheid kostenbesparingen op. In het kader van deze samenwerking krijg je direct een cadeau als je nu inschrijft voor een adviesgesprek met Voorpraktijken. Een gratis Building Insight | Air t.w.v. €250, -. Een slim apparaat dat je direct inzicht geeft in de luchtkwaliteit van een ruimte. (zie verder hieronder)

Ambassadeur is Sander Grauwen van de lieve tandartspraktijken in Purmerend. 

Bespaar kosten met Voorpraktijken

Steeds meer praktijken ervaren door de toenemende regeldruk problemen bij het beheren van de facilitaire zaken binnen de praktijk. Bij Voorpraktijken is dit juist de kernactiviteit. Een second opinion over de afvalverwijdering, (brand)beveiliging, energie, in totaal wel wel 38 van dat soort zaken brengt altijd interessante verbetermogelijkheden aan het licht op het gebied van het voldoen aan wet- en regelgeving en verzekeringseisen. Daarnaast zorgden kansen op het gebied van efficiency en contractvoorwaarden in de afgelopen 6 jaar tussen de 20-40% besparing bij de bijna 700 praktijken die Voorpraktijken onder contract heeft.

De second opinion over 38 randzaken binnen uw praktijk

Zo werkt Voorpraktijken:
Voorpraktijken inventariseert op uw praktijklocatie zelfstandig alle kansen op basis van een no-cure-no-pay besparingsgarantie. Zo garanderen zij dat het financieel in alle gevallen positief voor de praktijk uitvalt.
Voorpraktijken kijkt naar de volgende onderwerpen, maar ze houden de ogen ook open voor andere verbeterpunten. Denk aan: voldoen aan wet- en regelgeving, verzekeringseisen of zaken efficiënter regelen.
Voorpraktijken is 100% onafhankelijk, dus als het voor uw praktijk slimmer is om bij een huidige (lokale) leverancier te blijven, dan zal dat ook het advies zijn.
Bij Voorpraktijken draait alles om ontzorgen, dus als er zaken moeten worden omgezet, dan doen zij dit. Je hebt er dus als praktijkhouder (vrijwel) geen werk aan.
Bij de start van Voorpraktijken is besloten dat ze “Altijd Een Goed Contract” als slogan zouden gebruiken. Ze willen namelijk hun klanten verzekeren van goede inkoopcontracten voor de praktijk. Een goed contract wil niet altijd zeggen het goedkoopste contract. Voorpraktijken heeft ervoor gekozen om in te kopen volgens het KDSVP-model wat staat voor Kwaliteit, Duurzaamheid, Service, Voorwaarden & Prijs in deze exacte volgorde van belangrijkheid. De kwaliteit moet altijd goed zijn, duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers, evenals service en voorwaarden. U zit namelijk niet te wachten op een kapotte Cv-installatie die pas na twee dagen wordt gerepareerd omdat service en voorwaarden zijn verslechterd onder invloed van een te scherpe prijs. De prijs moet zo scherp mogelijk zijn maar mag kwaliteit en service niet negatief beïnvloeden.

Ook meedoen met Voorpraktijken?

De facilitaire contracten van de praktijk kunnen dankzij Voorpraktijken altijd op orde blijven, waardoor je gerust met belangrijkere en leukere werkzaamheden bezig kunt zijn. Het meest interessante hieraan is dat je netto nog steeds zult besparen door de gevonden besparingskansen, terwijl je zelf dus óók het werk niet meer hoeft te doen. De huidige contracten worden (indien nodig) door Voorpraktijken opgezegd en de verbeterde contracten met Voorpraktijken-partners starten op het juiste moment.

Voorpraktijken neemt vervolgens het beheer van de contracten over zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt en dat de praktijk:

  • Voldoet aan wet en regelgeving
  • Voldoet aan verzekeringseisen
  • Geen onnodige kosten maakt
  • Marktconforme contracten heeft en houdt

Met inmiddels bijna 700 deelnemende praktijken, weten zij als geen ander hoe dit soort zaken zo slim en efficiënt mogelijk geregeld kunnen worden. Bovendien geldt de kracht van het collectief: hoe meer praktijken meedoen, hoe beter de voorwaarden zullen zijn. Voorpraktijken, Altijd Een Goed Contract!

Tijdelijke aanbieding via De Lieve Tandarts!

Leden van De Lieve Tandarts krijgen als eerste de mogelijkheid om gebruik te maken van dit aanbod:

Bij een inventarisatiebezoek ontvangen leden van De Lieve Tandarts geheel gratis een Unica Building Insight | Air module inclusief een heel jaar abonnement op het portaal.

Building Insight | Air richt zich op ventilatie in uw praktijk en geeft direct inzicht in de luchtkwaliteit van een ruimte. Klik hier voor de folder

 

Vraag vrijblijvend een inventarisatiebezoek aan van Voorpraktijken. Ontvang de Building Insight | Air van Unica.    unica air kastje