BlogsNieuwsPreventiemondzorg pakket totaal glansje

Het Glansje-concept. Alles voor en over preventie voor kinderen

JTV Mondzorg voor Kids zet zich al vele jaren in voor preventie. Met dat doel in het achterhoofd is Glansje bedacht. Hieronder lees je wat je als ouders hiermee kunt. Ook voor mondzorgpraktijken zijn er veel mogelijkheden.

 

Glansje Tandpasta

Kenmerken van de Glansje Kindertandpasta

  • Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar
  • Met milde fruitsmaak
  • Bevat fluoride (1450 ppm)
  • Zonder SLS (Sodium Lauryl Sulfate)
  • Voor een gezond kindergebit
  • Normale prijs €2,95. Nu met 50% korting. Excl. verzendkosten
  • Alleen te bestellen via tandenborstel.com. Klik hier.
glansje tandpasta

Glansje voor mondzorgpraktijken

Voor tandarts- en mondzorgpraktijken is het mogelijk surprisepakketten te bestellen.

Lees hierover meer op deze pagina

Lees ook over het magazine Kind en Tand. Het magazine Kind & Tand (48 pagina’s) is ontwikkeld door mondzorgspecialisten voor jonge ouders. Wanneer ga je naar de tandarts en wat kun je als ouders zelf doen voor het gebit van je kind? Wat doe je als je baby tandjes krijgt en is zuigen op een speen, vinger of duim wel zo schattig? Waarom ga je naar de kinderdiëtist voor cariës en zijn natuurlijke suikers beter dan gewone suikers? Bekijk de mogelijkheden hier. 

De Glansje App

De gratis app met een leuke poetsinstructie erin is ontwikkeld door professionals op het gebied van mondzorg, pedagogen en game-ontwikkelaars en getoetst aan kinderen. De NVIJ (Nederlandse Vereniging van Instellingen voor Jeugdtandzorg) ondersteunt dit initiatief.

Poetsanimatie
De poetsanimatie kan op elk moment van de dag zorgen dat je kind met plezier twee minuten poetst. De tandenfee maakt je kind enthousiast en nodigt uw kind uit om door te poetsen. Glansje doet elke keer een stukje voor en daarna mag je kind aan de slag, terwijl een ‘teller’ loopt. De twee minuten zijn zo voorbij! En je kunt natuurlijk met je kind meedoen en je kind na-poetsen. Dit wordt geadviseerd totdat je kind tien jaar oud is.

Filmpje Glansje met poetsinstructie:

Ook via Youtube kan je de poetsinstructie vinden. Kijk hier

poetsinstructie glansje