Angst voor de tandartsbang voor de tandartsBegeleiding bij angstDokkumhulp van de lieve tandartsNieuws

Angst voor de tandarts? Laat je coachen

Voortaan kun je ook dicht bij huis je tandartsangst onder controle krijgen. Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners in Dokkum (de lieve tandarts van Dokkum) en Coachpraktijk Open je Moed bieden nu in huis deze coaching aan! Met behulp van deze coaching en wat meer tijd voor de behandelingen lukt het heel vaak om  van je tandartsangst af te komen. Coachpraktijk Open je Moed gaat de oorzaak van de angst achterhalen, leert omgaan met de angst en geeft daarbij de juiste handvatten om patronen die angst veroorzaken en aanjagen te doorbreken.

Er zijn ook sessies voor kinderen op de woensdagmiddag waarbij ze na de coaching op een speelse manier kunnen kennismaken met de tandarts en zijn omgeving.

Coaching bij angst en preventieve gebitsbehandelingen zijn een succesvolle combinatie om uiteindelijk minder gespannen weer naar de tandarts te kunnen gaan.

Mondzorgkosten worden tot 18 jaar vrijwel altijd vergoed door de basisverzekering. Ook het eigen risico is hierop niet van toepassing.

Nieuwsgierig naar wat Tandartsenpraktijk en Coachpraktijk  Open je Moed voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via de lieve tandarts met dit formulier.

Zet ook de eerste stap over de drempel van ‘de lieve tandarts’.

Bekijk de pagina van Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners in Dokkum via deze link.