Aanbevolen door De Lieve Tandarts

We hebben een aantal concepten en producten voor de mondzorg geselecteerd. Deze kunnen we als platform De Lieve Tandarts van harte aanbevelen.
Ze verlagen de drempels voor een tandartsbezoek. Ze dragen bij aan pijnloze behandelingen, voorkomen stress en bevorderen preventie doordat ze erger voorkomen.
Sommige maken een bezoek aan een tandarts of mondhygiënist zelfs tot een vrolijke belevenis waar een kind naar kan uitzien.

image

De StoryWall

Kinderen beleven een mondzorgbezoek als iets positiefs en vrolijks door deze augmented reality games. Getest in een aantal lieve tandartspraktijken.
In de gehele patiënt journey toepasbaar, in de wachtkamer, gang, praktijkruimte én thuis.

In de vorm van stickers of behang activeer je met de StoryWall app een rustgevende onderwaterwereld in Augmented Reality, je kijkt je ogen uit en kunt leuke minigames spelen.

microdiffuser

'Lieve tandarts'-geur

De eerste beleving van binnenkomende patiënten: Wat ruikt het hier lekker!
“Wellness in de tandarts- en mondzorgpraktijk.”

We hebben betaalbare diffusers ingekocht en een eigen geur laten ontwikkelen die patiënten het goede gevoel geeft als ze binnenkomen bij de praktijkingang, in de wachtkamer of praktijkruimte.

Actieprijs: Per diffuser inclusief 2 geurflacons (voor 6 maanden)  €95,- excl. btw, excl € 7,25 verzendkosten) Nog een beperkt aantal beschikbaar

Schermafbeelding 2021-01-07 om 13.02.21

Interactief aquarium

Maak een tekening en ga ‘m uploaden naar het TV-scherm. Dan gaat je getekende vis met je naam vanzelf zwemmen in het aquarium. en hij zwemt nog als je weer terugkomt!

Leuke interactieve belevenis voor kinderen in je praktijk.

glansje tandpasta

Glansje tandpasta voor kids

De tandpasta van Glansje is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Door de milde fruitsmaak vinden de meeste kinderen dit een erg lekkere tandpasta. De tandpasta is voorzien van de aanbevolen hoeveelheid fluoride om het kindergebit extra goed te beschermen.

Om het poetsen nog leuker en leerzamer te maken, ontvang je nu bij elke tube Glansje Tandpasta een boekje met een sprookje van Prinses Glansje.

Kijk ook naar de gratis filmpjes en de app met poetsinstructie.