Welkom bij De Lieve Tandarts

Je hebt van ons promotiemateriaal met onder meer een sticker met het keurmerk ontvangen. Als dat nog niet zo is, komt dit materiaal zo spoedig mogelijk je kant op.

Wij vragen je de sticker op een zichtbare plaats op de deur van de praktijkruimte plaatsen, of rond de entree van de praktijk.

Om snel de presentatie van jullie praktijk te kunnen maken op onze website vragen we je ons  goed fotomateriaal toe te sturen (liefst van het team en van de praktijk). Dat kan naar info@delievetandarts.nl (voor zover dit nog niet is gebeurd).

Keurmerk 2023

Onze tip: plaats het actuele keurmerk (dat het logo bevat) van de lieve tandarts op jullie website. Dat is belangrijk voor de herkenbaarheid. We maken veel promotie, dan is het fijn dat bezoekers op je website onze samenwerking bevestigd zien.  Patiënten geven aan dat het zien van het logo van de lieve tandarts in de praktijk hen geruststelt. Dit is zowel bij binnenkomst het geval als wanneer zij in de wachtkamer zitten.

Download het keurmerk voor op je website of andere uitingen.

Keurmerk en gebruik

Het keurmerk van De Lieve Tandarts mag je gebruiken zolang je aangesloten, goedgekeurd en betalend lid bent. Het logo is te gebruiken op jullie website, sociale media, in jullie drukwerk, nieuwsbrieven en andere uitingen.

We willen graag het verzamelen van reviews onder je aandacht brengen. Kunnen jullie na een bezoek aan de praktijk de volgende link toesturen aan jullie patiënten? Wij delen een review altijd met jullie en geven je de gelegenheid te reageren vóór publicatie.

www.delievetandarts.nl/beoordelingsformulier-tandartsen

Aparte pagina op je website over De Lieve Tandarts

Maak een aparte pagina over onze samenwerking met het logo of keurmerk van De Lieve Tandarts. Dan weten zowel bestaande als nieuwe patiënten je beter te vinden en weten ze zeker dat ze goed zitten!

Wij hebben twee pagina’s geschreven: eentje in de u-vorm en eentje in de je-vorm.

 

Webpagina aanmaken in 5 stappen

  1. Download het document in de stijl van je eigen website (dus in je- of u-vorm);
  2. Vul in het document je eigen gegevens in (gemarkeerd in geel) en vul eventueel je eigen, unieke kenmerken aan (zoals ‘wenafspraken’ of ‘we hebben ruime openingsstijden);
  3. Download het huidige keurmerk (zie verderop op deze pagina);
  4. Kopieer de tekst in je eigen webomgeving (zoals WordPress);
  5. Controleer of alles goed staat (bijvoorbeeld of de link naar het beoordelingsformulier werkt).

Social media – deel informatie via je eigen kanalen

Wij posten elke week diverse berichten op sociale media als Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en GooglePlus. Je kunt deze berichten vrijuit delen. Dat is handig voor jullie zodat je beschikt over gratis content die verantwoord is en altijd vanuit perspectief van De Lieve Tandarts wordt geschreven.

Volg ons op Facebook | Twitter  | LinkedIn | Instagram

E-mailconcept voor slapende patiëntenbestand

Zijn er patiënten die al langere tijd niet langs zijn geweest? Motiveer hen met een e-mail! We hebben twee voorbeeldmails, die net als onze voorbeeldopzet voor webtekst aanpasbaar zijn aan je eigen praktijk.

Bedankt dat je ons steunt in onze missie zoveel mogelijk Nederlanders (weer) naar de tandarts en mondhygiënist te krijgen!