Meer weten over deelname aan De Lieve Tandarts?

We hebben drie mogelijkheden voor je om mee te doen met De Lieve Tandarts. Hier lees je over de extra promotiemogelijkheden in aanvulling op de opties 1 en 2. We noemen dit het conversiepakket. Alles is erop gericht je praktijk zo zichtbaar mogelijk te krijgen en zo goed mogelijk te presenteren. Een nieuwe website zonder voorinvestering, vermeldingen op relevante andere websites zoals tandarts.nl en zorgscore.nl en je eigen Google Ads campagne in aanvulling op de Ads van De Lieve Tandarts. Ideaal voor praktijken die snel willen groeien.

optie 3

Extra promotie om snel te groeien
€299 per maand

In aanvulling op alle promotie vanuit De Lieve Tandarts (opties 1 en 2):

  • Je eigen nieuwe website (geen setup kosten!) (contract minimaal 3 jaar)
  • Beheer van je eigen Google Ads campagnes (excl. set up à €150,-)
  • Vermeldingen op tandarts.nl en zorgscore.nl (PRO-abonnement)
  • (Optioneel: snel meer reviews verzamelen op Zorgkaart Nederland, Google, Tandarts.nl en/of KlantenVertellen. Vanaf €42,-)

Optie 3: Wat krijg je bij dit pakket? (Extra aanmeldingen)

Start van de samenwerking

Na toelating tot ons platform maken we de presentatie van je praktijk gereed op onze website. Vervolgens maken we samen een persbericht dat we na goedkeuring verspreiden over regionale media. In diezelfde tijd maken we ook op social media bekend dat we samenwerken in jouw regio. Dat gaat via alle sociale kanalen en met betaalde advertenties op Facebook en Instagram. We maken ook vanuit De Lieve Tandarts een kleinschalige Google Ads campagne voor je praktijk. Deze vertonen we op jouw locatie en is helemaal gericht op onze samenwerking vanuit het keurmerk. Ongeveer de helft van wat je ons betaalt wordt uitgegeven aan media-aandacht voor je praktijk.

Het conversiepakket houdt in dat we een website voor je laten maken bij een gerenommeerd bureau en dat voor je begeleiden. Je hebt geen initiële investering maar een contract voor minimaal 3 jaar. Een effectieve Google Ads campagne voor je praktijk wordt ingericht waarvan we ook het beheer doen. Het beheer is exclusief het budget dat we in overleg bepalen. Verder verzorgen we de vermelding van je praktijk op tandarts.nl en zorgscore.nl.

Het complete lieve tandartspakket om snel verantwoord veel nieuwe patiënten voor je te werven. Ideaal voor wie snel wil groeien en voor starters.

Eventueel aan te vullen met pakket 4 (Zorgpromotor) en de optie om snel meer reviews te verzamelen. Dit laatste is vooral interessant voor praktijken die nog maar weinig patiëntwaarderingen hebben. Een goede reputatie leidt tot meer vertrouwen rondom de aanmelding, maar heeft ook een aantrekkende werking op nieuwe medewerkers.

Het hele jaar door aandacht voor je praktijk

Op vaste momenten in het jaar, zoals vlak na de zomervakantie en aan het begin van een nieuw jaar besteden we een groot deel van ons mediabudget aan campagnes op sociale media. We volgen daarin onze marketingkalender. Advertenties worden getoond in jouw regio, zodat je meelift op deze promotie.

Waar geniet je nog meer de voordelen van?

We zijn volop bezig met onze opleidingen. We hebben al een opleiding gereed voor de assistenten in je praktijk. Je kunt hen op een avond in je praktijk of in de buurt door Ilse Vaessen laten bijleren over het omgaan met angstige patiënten. Ook voor mondhygiënisten en tandartsen willen we dergelijke korte opleidingen initiëren. Daarover zijn we momenteel in gesprek.

Vacatures: plaats gratis je vacature op onze website en laat je koppelen aan ‘lieve’ medewerkers. Lever tekst, contact en media aan via info@delievetandarts.nl    Ja, ik heb belangstelling voor deelname aan De Lieve Tandarts

    Meld je aan voor een vrijblijvende presentatie en intake van De Lieve Tandarts bij jou op de praktijk. (Reken op ca. 1,5 uur)