Zoek je een Lieve Tandarts in Utrecht-Leidsche Rijn?

Tandartspraktijk Hogeweide

Koffieweg 8, 3541 RD Utrecht

tandartstarieven 2023

Aanwezige professionals

Tandarts en praktijkeigenaresse: Elise Tjin- Liep Shie – Jungerman
Mondhygiëniste: Silvana Butrus
Tandartsassistente: Jenneke Horst

Fijn om te weten:

Als je een écht kindvriendelijke tandartspraktijk zoekt, dan ben je aan het goede adres bij Tandartspraktijk Hogeweide. Deze nieuwe lieve tandarts in Utrecht-Leidsche Rijn doet er alles aan om de drempels voor gezinnen, kleine kinderen maar ook volwassenen die wat angstig zijn zoveel mogelijk weg te nemen. Tandarts en praktijkhoudster Elise staat voor vertrouwen en kwaliteit.
Tandartspraktijk Hoge Weide is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.

tandartspraktijk Hogeweide
logo tandartspraktijk hogeweide

Score Lieve Tandarts: 8,9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Utrecht

Nieuwe tandartspraktijk in Utrecht-Leidsche Rijn

Tandartspraktijk Hoge Weide is een moderne, fonkelnieuwe tandartspraktijk in Utrecht in de wijk Hoge Weide. Een lieve tandartspraktijk voor het hele gezin waar je altijd dezelfde behandelaar treft. Preventie is het uitgangspunt. Neem je kind(eren) zo jong mogelijk mee naar de tandarts om ze te laten wennen. Ze mogen gewoon mee de praktijkruimte in om mee te kijken en zo geen schroom te ontwikkelen voor de tandartsbehandeling.

Goed gesprek, vertrouwen, geduld en een duidelijk behandelplan

Elise Tjin Liep Shie is al jaren de geschikte tandarts voor mensen die maar moeilijk de stap kunnen maken naar de tandarts. Samen met de patiënt wordt  de angst aangepakt. Er wordt een persoonlijk behandelplan op maat gemaakt.  Mondzorg is immers persoonlijk.
Het motto van Tandartspraktijk Hogeweide  is: “Mondzorg is een gezonde glimlach”.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Utrecht