Zoek je een Lieve Tandarts in Meppel?

Tandartsenpraktijk Slotplantsoen

Slotplantsoen 1A, 7941 LP Meppel

Schermafbeelding 2020-12-22 om 09.29.17

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Safae en Andrei
 • Preventie:  Brigitte
 • Balie: Lois
 • Praktijkmanager: Brigitte
 • Tandartsassistentes: Hanita, Jeanet , Ina.

Fijn om te weten:

 • Een heel lieve tandartspraktijk met veel extra aandacht voor kinderen en preventie
 • “Hier worden mensen herkend”
 • Transparant in kosten en over de behandeling
 • Ruime ervaring met patiënten die het lastig  vinden naar de tandarts of mondhygiënist te gaan
 • Vaste behandelaar
 • De patiënt staat altijd centraal: je beslist zelf over de opties in je behandelplan
Schermafbeelding 2020-12-22 om 09.29.26

Score Lieve Tandarts: 8,7

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Meppel

In 2019 kreeg Tandartsenpraktijk Slotplantsoen in Meppel het keurmerk De Lieve Tandarts uitgereikt

De compacte, moderne mondzorgpraktijk biedt een compleet aanbod op het gebied van mondzorg. “Naast kwalitatieve tandheelkunde werken binnen onze praktijk tevens tandprothetici en een implantoloog”, vertelt Brigitte, praktijkmanager en preventieassistente. “Dit maakt dat we patiënten, jong en oud, gericht en snel kunnen behandelen en begeleiden. We geven patiënten een fijn, vertrouwd gevoel. Ons team is vooruitstrevend en enthousiast. We zetten echt onze tanden in een goede mondgezondheid.” Het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen bestaat uit tandartsen Safae Serghini en Andrei Dobrescu, preventieassistente Jennifer en assistentes Jeanet, Hanita en Ina. “Samen bieden we een prettige, allesomvattende oplossing voor een goede mondgezondheid. Je blíjft stralen!”

Het gevoel van welkom en vertrouwen begint bij de voordeur. “Alles klopt. We willen het gevoel geven dat patiënten bij ons wíllen zijn. Een lieve tandarts is een tandarts waar je zonder angst naartoe gaat. Je wordt geholpen op een manier waar je blij van wordt, er wordt naar je geluisterd en je behoudt de controle over de behandeling. De tandarts van nu luistert. Stap eens binnen en maak kennis met ons team. Je bent van harte welkom!”

Innovatie én persoonlijke aandacht in de mondzorg van Tandartsenpraktijk Slotplantsoen

In tandartsenpraktijk Slotplantsoen Meppel wordt gewerkt met de nieuwste materialen en volgens moderne technieken en methoden. “We zijn gek op innovatie!” Dit alles in een prettige omgeving en een herkenbare, fijne sfeer. “We kénnen onze patiënten, weten wie zij zijn en wat hun historie is.” Een goede ontvangst is alles, weet de praktijkmanager. “Door onze betrokken, open manier van werken stellen we iedereen op z’n gemak. Ook mensen die angstig zijn. Door de jaren heen hebben we velen geholpen bij het zetten van die belangrijke eerste stap. Mensen die lange tijd niet naar de tandarts zijn geweest, plannen nu direct een volgende afspraak in. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.”

Gewoon Gaafpraktijk

Voor het team van Tandartsenpraktijk Slotplantsoen speelt preventie een hoofdrol. “We helpen ouders gericht bij het gezond houden van de mond van hun kinderen.” De praktijk werkt onder meer met ‘Gewoon Gaaf’, een mondzorgmethode speciaal voor kinderen. “Op een leuke, speelse manier maken we kinderen enthousiast én bewust over het verzorgen van hun mond. Door hen op jonge leeftijd te leren hoe belangrijk een gezonde mond is, genieten zij een leven lang van een mooi gebit. Bovendien zijn kinderen tot hun achttiende verzekerd via de basisverzekering van de ouders. Ook daarom moedigen we ouders aan zo vroeg mogelijk met hun kinderen naar de tandarts te gaan.” Voedingsadvies, tips voor tandenpoetsen, meekijken tijdens controles en behandelingen; ouders worden onderdeel gemaakt van de mondverzorging van hun kroost. “Samen houden we het gebit van jouw kind gezond. Een heel leven lang!”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Meppel