Zoek je een Lieve Tandarts in Lemmer?

Tandartspraktijk Lemmer

Castor 47, 8531 NA Lemmer

Schermafbeelding 2020-12-21 om 14.44.35

Aanwezige professionals

  • Tandartsen:  Filipe (ook tandarts voor orthodontie) en Diogo
  • Preventieassistentes: Janet en Janny
  • Tandarts assistentes: Elly en Linda
  • Praktijkmanager: Ana
  • Receptie: Linda en Janny

Fijn om te weten:

  • Zeer persoonlijke benadering
  • Welzijn van de patiënt staat voorop
  • De tijd en volop aandacht voor wie het lastig vindt naar de tandarts te gaan
  • Altijd een behandelplan in samenspraak met de patiënt, waarbij rekening wordt gehouden met de financiële positie van de patiënt
  • Goed toegankelijk (ook voor mensen met een fysieke beperking)
Schermafbeelding 2020-12-21 om 14.44.24

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Lemmer

Lemmer, september 2018 – Tandartspraktijk Lemmer is een lieve tandarts; de praktijk nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst.

Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. Tandartspraktijk Lemmer voldoet aan alle gestelde voorwaarden, onder meer op het gebied van persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding van patiënten, waaronder angstpatiënten en kinderen. De gezamenlijk missie van praktijkeigenaar Filipe Franco en De Lieve Tandarts? Iedereen in Nederland weer naar de tandarts laten gaan, óók patiënten die wegens angst of om praktische redenen niet of zelden de tandarts bezoeken.

Ouderwetse vriendelijkheid in een modern jasje. Dat kunnen bezoekers van de praktijk aan de Castor in Lemmer verwachten. “De praktijk, die wij in 2015 hebben overgenomen, kent een lange historie. Die omarmen we. We zijn inmiddels flink gegroeid, maar onze persoonlijke betrokkenheid blijft”, zegt Franco, wiens vrouw Ana eveneens werkzaam is in de praktijk. “Bovendien wonen we naast de onlangs verbouwde praktijk. Dat geeft een huiselijk, vertrouwd gevoel.” Naast de betrokken aanpak onderscheidt Tandartspraktijk Lemmer zich op het gebied van moderne technieken en het feit dat Franco tevens tandarts voor orthodontie is.

Tandartspraktijk Lemmer

“We houden van een uitdaging, blijven ons verdiepen, specialiseren en bijscholen en zijn altijd op zoek naar de beste apparatuur en verbeterde materialen om een bezoek aan de tandarts zo prettig en pijnloos mogelijk te maken.” Deze manier van werken maakt dat elke bezoeker zich thuis voelt in de behandelstoel, ook mensen met angst voor de tandarts. “Het belangrijkste is dat iedereen altijd zélf beslist. Wij bieden de verschillende opties, de patiënt behoudt de controle. Hoe wij ons vak beleven en de wijze waarop we omgaan met mensen, wordt gewaardeerd. De basis is dat iedereen binnen de praktijk gelijk is. Er ontstaat een band tussen het team en de patiënt, waardoor mensen zich op hun gemak voelen.”

Tandartspraktijk Lemmer. Filipe Franco vertelt verder:

En dat begint al op jonge leeftijd, vertelt Franco. “Het liefst zo vroeg mogelijk. Wij moedigen ouders aan hun kinderen mee te nemen naar de praktijk om hen van jongs af aan te laten wennen aan het idee van de tandarts, onze gezichten te leren kennen. Tegelijkertijd kunnen we kinderen – en de ouders – uitleggen hoe zij moeten poetsen en met kleine trucjes helpen begrijpen hoe belangrijk preventie is. Hoe vroeger je daarmee begint, hoe groter de kans dat je een leven lang geniet van een sterk, stralend gebit.”

“Een lieve tandarts is een tandarts voor elke patiënt. Een betrokken professional, die zich altijd weet aan te passen, de tijd neemt om te luisteren, de behandeling uit te leggen en een vertrouwd, prettig gevoel weet over te brengen. Iemand die in alle gevallen de behandeling vindt, die past bij de persoon. Elk mens is uniek, net als elk gebit. Het is voor mij elke dag weer een uitdaging om mensen op een deskundige, fijne manier te helpen de mond gezond te houden.”

Beoordelingen Tandartspraktijk Lemmer

Beoordeling januari 2020, anoniem: 9,8

“Klantvriendelijkheid hebben ze hoog in het vaandel staan. Als patiënt wordt je serieus genomen.”

Beoordeling Alexander (via Facebook): “Vandaag eerste keer bij deze tandarts geweest. Geweldig. Hij werkt heel rustig en veilig. Hij legt altijd uit wat hij aan het doen is. Hij geeft meerdere opties waar jij mag kiezen. Heel vriendelijk. Altijd weer.”

 

Beoordeling Hannie (september 2018): Beoordeling 10:  “Rustig, legt alles goed uit, stopt wanneer het nodig is  en doet nooit geen pijn. Gewoon een prima tandarts en ook de assistentes prima.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Lemmer