Zoek je een Lieve Tandarts in Leeuwarden?

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen

Wiardaplantage 3, 8939 AA Leeuwarden

Schermafbeelding 2020-12-21 om 13.57.36

Aanwezige professionals

  • Tandartsen: Reza, Rosalina, Mariëlle, Gülcan en Ümit
  • Mondhygiënisten: Indira, Simone, Yvonne en Narin
  • (Preventie) Assistentes: Ria, Ellen, Sylvia, Gea en Marrit

Fijn om te weten:

  • Je wordt altijd serieus genomen als patiënt, ook als je het lastig vindt om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan
  • Geen wachtlijst
  • Enthousiast, flexibel team
  • Ruim de tijd voor een eerste afspraak (intake)
  • Veel aandacht voor preventie
  • Tevens tandarts voor implantologie en orthodontie aanwezig
Schermafbeelding 2020-12-21 om 14.00.00

Score Lieve Tandarts: 9,5

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Leeuwarden

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen: ‘Wij behandelen onze patiënten, zoals we zelf behandeld willen worden’

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen in Leeuwarden ontvangt keurmerk De Lieve Tandarts

Leeuwarden, maart 2019 – De tandartspraktijk in Leeuwarden nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst. Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De praktijk van tandartsen Reza Abdollahi, Rosalina Sanchez Vidal en Luís de Brito, voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt Tandheelkundig Centrum Zuiderburen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen biedt hoogwaardige, professionele en vriendelijke tandheelkundige zorg. De praktijk, die samenwerkt met Tandheelkundig Centrum Techum, is van alle mondzorgmarkten thuis. “Orthodontie, implantologie, complexe en algemene tandheelkunde, het hele gezin kan een leven lang terecht in onze praktijk”, vertelt Abdollahi, die benadrukt dat de familiaire, fijne ambiance binnen het tandheelkundig centrum door veel gezinnen in het bijzonder op prijs wordt gesteld. “De sfeer is ontspannen. We kennen elkaar. Dat biedt vertrouwen en een fijn gevoel, zowel bij ons als bij de patiënten.”

De praktijk, gevestigd in Gezondheidscentrum Zuiderburen, werkt met de meest moderne apparatuur en heeft een scherp oog voor innovatie. “We zijn als team vooruitstrevend, volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en nemen regelmatig deel aan cursussen om nóg beter en veelzijdiger te worden in ons vak.” Het behandelen van angstpatiënten is één van de diverse specialisaties van het team. “Mensen met angst voor de tandarts heten we van harte welkom en dat voelen zij ook echt. Door waar we kunnen rekening te houden met de mens achter de patiënt, door ons in hen te verplaatsen en vooral de tijd te nemen. Er zijn veel verschillende vormen van angst, wij vinden altijd de behandeling die past bij de patiënt.”

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen. Paraktijkeigenaar Reza Abdollahi vertelt verder:

“Elke patiënt is bijzonder. Het is een kwestie van luisteren, uitleggen en menselijk contact. Als tandarts moet je, vind ik, met iedereen – jong en oud – die in jouw stoel plaatsneemt om kunnen gaan.” Niet alleen levert de praktijk stralende resultaten in het behandelen van angstpatiënten, Abdollahi kan tevens trots stellen dat de preventieaanpak van Tandheelkundig Centrum Zuiderburen een groot succes is. “We merken een sterke terugloop in spoed- en pijnklachten. Dit toont aan dat onze manier van werken z’n vruchten afwerpt. Bovendien behandelen we bijna geen kinderen meer, buiten de halfjaarlijkse controles om. Dat is schitterend nieuws en daar zijn we erg trots op. Maar, daarmee is onze missie niet volbracht.”

“We moeten ouders blijven ondersteunen, gericht adviseren over poetsen en voeding en op het hart drukken dat zij een grote rol spelen bij het behouden van een goede mondgezondheid van hun kinderen. Het is belangrijk om zo vroeg mogelijk te beginnen met gebitspreventie, zodat jouw kinderen hun hele leven genieten van een sterk, mooi gebit. Samen werken we toe naar een cariësvrije generatie.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Leeuwarden