Zoek je een Lieve Tandarts in Dalfsen?

Mondzorg Dalfsen

Welsummerweg 35, 7722 RP Dalfsen

Mondzorg Dalfsen

Aanwezige professionals

● Tandartsen: Otilia Mihaila en Robin Altena
● Preventieassistente: Henrike
● Paro-Preventieassistente: Annet
● Tandartsassistente: Noa
● Mondhygiënist: Madalina
● Tandprotheticus: Joeri
● Tandtechnicus: Wim
● Praktijkmanager: Alieke

Fijn om te weten:

  • Persoonlijke mondzorg
  • Duidelijke communicatie
  • Goede kwaliteit
  • Gezellige, laagdrempelige sfeer
  • Veel aandacht voor preventie
  • Voor het hele gezin
  • Ook voor senioren!
dalfsen praktijkruimte

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze mondzorgpraktijk in Dalfsen

Mondzorg Dalfsen is een nieuwe mondzorgpraktijk in Dalfsen. In 2020 heeft Mondzorg Dalfsen het keurmerk De Lieve Tandarts gekregen.

Tandarts Otilia werkte al bij een andere lieve tandartspraktijk, in Zwolle. Tandprotheticus Joeri IJmker breidde zijn praktijk Kunstgebit Dalfsen aan de Welsummerweg 35 uit met tandheelkundige hulp. Zijn tandprothetische praktijk in Dalfsen bestond al geruime tijd. Kunstgebit Dalfsen is al geruime tijd een begrip in Dalfsen en omgeving.

Maak kennis met tandarts Otilia Mihaila 

“Ik ben Otilia, 29 jaar oud en in 2016 ben ik afgestudeerd als tandarts. Sindsdien ben ik fulltime werkzaam geweest bij verschillende tandartspraktijken in Drenthe en Overijssel. Mijn favoriet is Overijssel en daarom heb ik besloten om hier te blijven. Ik houd van de natuur en rust, dus ik woon nu in het prachtige groene dorp Oudleusen. In mijn vrije tijd ga ik graag reizen om nieuwe plaatsen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Piano spelen en schilderen zijn mijn favoriete ontspannende activiteiten. Ik vind het leuk om mensen te kunnen helpen en ik houd van uitdagingen. Wanneer niemand het meer wil proberen, ben ik juist degene die een creatieve oplossing gaat zoeken. Hiermee behaal ik dan ook bijna altijd resultaat. Met kinderen werk ik graag en ook bij patiënten die angst hebben voor de tandarts is de wederzijdse ervaring zeer positief.”

Tandarts Otilia Mihaila vertelt over haar achtergrond als tandarts.

Sinds kort is zij werkzaam bij Mondzorg Dalfsen, een lieve tandartspraktijk in het mooie Dalfsen. “Naar mijn mening moet de tandarts de persoon zijn die jou helpt om een goede mondgezondheid te verkrijgen en te behouden en die daarnaast altijd open staat voor uitleg en samenwerking. Betere mondzorg begint met een goed gesprek en bij Mondzorg Dalfsen willen wij u een goede kwaliteit en patiënt georiënteerde tandheelkundige behandelingen aanbieden. Ik ben algemeen practicus en u kunt bij mij terecht voor al uw tandheelkundige klachten of wensen en ik zal mijn uiterste best doen om, in samenwerking met u, de meest geschikte behandeling te vinden die bij u past.

Op dit moment ben ik met een 2 jarige opleiding voor orthodontie bezig en binnenkort zal ik u dus ook dergelijke behandelingen aan kunnen bieden.

Graag ontmoet ik u een keer bij Mondzorg Dalfsen!

Vriendelijke groet,

Otilia.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Dalfsen