Zoek je een Lieve Tandarts in Bussum?

Stok Tandartsen

Eslaan 1
1404 EE Bussum

stok tandartsen nieuwe praktijk bussum

Aanwezige professionals

Tandartsen: Anne Stok (tevens praktijkhoudster), Rianne van der Giezen en Rein Heukelom (tevens implantoloog NVOI)
Mondhygiënist: Marije Dijkstra
Preventie-assistenten: Betty Mellema, Ramona Nijkamp en Tamara de Jong
Tandartsassistenten : Cindy Hulsebos en Ditte Savelkoel, Barbra Baltus

Fijn om te weten:

  • Een echte gezinstandarts
  • Geschikt voor jong tot oud
  • Veel aandacht voor preventie
  • Het team is ingesteld op de behandeling van angstige patiënten
  • Er is een mondscanner, je hoeft niet meer te ‘happen’!
  • Verruimde openingstijden!
mondscanner nu bij Stok Tandartsen
logo stok tandartsen

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Bussum

Moderne, persoonlijke tandartspraktijk in Bussum

Stok Tandartsen in Bussum heeft een nieuwe praktijkruimte betrokken. Je kunt er terecht met het hele gezin. Voor de kleintjes een ideale praktijk om te wennen aan mondzorg. Maar er is ook veel ervaring in de behandeling van ouderen. Er is zelfs een traplift aanwezig.
Er is veel aandacht voor preventieve mondzorg, waarmee je dus problemen met je mondgezondheid voorkomt. Maar uiteraard kun je terecht voor algemene tandheelkunde. Daarnaast is er een erkend implantoloog werkzaam. Bij binnenkomst zal je de plezierige sfeer opvallen. De patiënt staat er centraal, je hebt het voor het zeggen over je behandelplan en er wordt volop rekening met je gehouden als je angstig bent.
N.B. Sommige mensen kunnen paniekaanvallen krijgen omdat ze zo claustrofobisch worden van het happen. Dat hoeft dus niet meer! We scannen het gebit en versturen de ‘afdruk’ digitaal naar de technieker. Ook nog beter voor het milieu.

Groepspraktijk voor tandheelkunde en implantologie voor het hele gezin

Tandarts Anne Stok heeft deze praktijk overgenomen van tandarts/implantoloog Heukelom. Hij is nog altijd werkzaam in de praktijk.
Er werkt een gemotiveerd team dat veel aandacht schenkt aan scholing. Je wordt altijd geholpen door je eigen tandarts/behandelaar. In 2022 heeft Stok Tandartsen het keurmerk De Lieve Tandarts gekregen. Dit wil zeggen dat de praktijk aan de criteria van Platform De Lieve Tandarts voldoet. Ook als je de stap naar de tandarts moeilijk vindt ben dus je van harte welkom. Je krijgt alle tijd en aandacht die je verdient als patiënt.

Vernieuwde tandartspraktijk Stok op centrale locatie

Tandarts Anne Stok is met haar praktijk verhuisd naar een nieuwe centrale locatie in Bussum. Doordat er nu meer ruimte is met meer behandelkamers is er weer ruimte om te groeien. Je kunt je aanmelden bij Stok Tandartsen via deze link. Er zijn geen lange wachtlijsten, je kunt meestal snel terecht.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Bussum