Zoek je een Lieve Tandarts in Amstelveen?

MID Tandartsen Amstelveen

Belcampoplantsoen 1, 1187VT Amstelveen

Schermafbeelding 2020-12-14 om 13.21.45

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Mindy en Cristina (ook tandarts voor orthodontie)
 • Tandarts/implantoloog: Wijnand
 • Mondhygiënistes: Kim,Donnee,Zhori en Sabine
 • Assistentes: Priscilla en Katrin
 • Praktijkmanagers: Mildred en Audrey
 • Junior assistente: Eline

Fijn om te weten:

 • Moderne en geavanceerde praktijk
 • Een vrolijk, enthousiast team
 • Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne kunnen patiënten terecht voor implantologie, klikprotheses op implantaten, onzichtbare beugel, esthetische tandheelkunde en prothetiek (eigen tandtechnisch laboratorium)
 • Gratis parkeergelegenheid voor de deur
 • Tandarts voor orthodontie aanwezig
 • Kwalitatief hoogstaande tand- en mondzorg
 • Alles onder een dak
 • Prettige manier van communiceren
 • Volledige openheid over behandeling en prijzen
 • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend
Schermafbeelding 2020-12-14 om 13.21.55

Score Lieve Tandarts: 9,2

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Amstelveen

MID Tandartsen is sinds mei 2019 een lieve tandarts.  Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De moderne ‘totaalpraktijk’ voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt MID Tandartsen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

MID Tandartsen Amstelveen, oorspronkelijk begonnen als praktijk met één tandarts, is uitgegroeid tot een volwaardig mondzorgcentrum. “Eén adres en een duidelijk concept waar je voor alle mondzorg terecht kunt. We kiezen er bewust voor om alle diensten aan te bieden op het gebied van tandheelkunde”, zegt tandarts en implantoloog Wijnand Bekker. “Van orthodontie tot implantaten, onze unieke behandelconcepten en -technieken maken tand- en mondzorg toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.” De moderne praktijk werkt op de locatie nauw samen met een tandtechnisch laboratorium, waardoor de patiënt profiteert van snelle oplossingen. “Doordat we deze techniek in huis hebben, kan een specialist gemakkelijk aanschuiven voor gericht advies. En bovendien scheelt het enorm veel tijd, met meer comfort en gemak als gevolg.”

“De patiënt moet in elke situatie centraal staan”, gaat Bekker verder. Dit komt bij de praktijk niet alleen tot uiting in de ruime openingstijden. “Patiënten zien altijd dezelfde gezichten en hetzelfde team, een stukje herkenbaarheid. Samen bouwen we een band op.” En daar begint de praktijk het liefst zo vroeg mogelijk mee. Ouders wordt opgeroepen kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met de tandarts om zo van jongs af aan het belang van een goede mondgezondheid te benadrukken. “We zijn enorm begaan met het behandelen van kinderen. Net als hun ouders worden zijn echt meegenomen in de mondzorgbeleving, met als doel kinderen een leven lang te laten genieten van een gezond gebit.”

“Helaas weten veel ouders niet dat mondzorg tot achttien jaar volledig vergoed wordt door de zorgverzekering. Op dat gebied valt zeker nog terrein te winnen. Voedingsadvies, tips voor het tandenpoetsen, die informatie is zó waardevol.” Een andere belangrijke doelgroep voor MID Tandartsen Amstelveen zijn angstpatiënten. Inmiddels heeft de praktijk talloze patiënten over de drempel geholpen. “We geven mensen met angst de aandacht die zij nodig hebben. We zijn geduldig, bieden altijd een luisterend oor en laten duidelijk merken dat we hen horen. Waar komt de angst vandaan? Hoe kunnen we je helpen? Samen gaan we op zoek naar de behandeling die bij je past.”

De Lieve Tandarts is volgens Bekker het ideale platform voor tandartsmijders en anderen die het lastig vinden naar de tandarts te gaan en drempels ervaren. “Het keurmerk toont patiënten dat er verschillende soorten tandartsen zijn voor álle patiënten. En andersom, natuurlijk. Een tandarts moet over veel verschillende kwaliteiten beschikken en deze op het juiste moment inzetten. Een lieve tandarts is sociaal en betrokken, een professional die goed werk levert. Een specialist die de tijd neemt voor patiënten. Het is een kwestie van de tandarts zijn, die de patiënt verwacht dat je bent.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Amstelveen