Hartelijk Dank voor jullie support!

Fijn dat jullie meedoen met platform De Lieve Tandarts. Daardoor hebben we ook dit jaar weer veel mensen mogen helpen!
 We geven je hier een korte terugblik op 2021 en vertellen je ook graag meer over recente samenwerkingen.

De Lieve Tandarts 2021

 

We naderen het eind van 2021. Een jaar dat voorbijgevlogen is. Maar ook (en opnieuw) een jaar waarin de kansen om ons als platform De Lieve Tandarts te presenteren – en uit te breiden – door corona bemoeilijkt werden. Onze cursussen ‘omgaan met angstige patiënten’ voor assistenten vonden geen doorgang, de opleiding voor tandartsen/mondhygiënisten van Ad de Jongh evenmin, congres De Nieuwe Tandarts werd afgelast en er was weer geen Dental Expo.

Ook velen van jullie hebben een lastig jaar achter de rug. En nog steeds staat er druk op de dagelijkse praktijk. Wie we ook spreken uit de mondzorg, de teneur is dat het elke dag weer spannend is hoeveel patiënten zich zullen afmelden met corona-achtige klachten. En dan die extra maatregelen! We hebben veel respect voor jullie werk en weten dat je ook in deze moeilijke omstandigheden altijd je best blijft doen voor je patiënten. Ook tijdens deze derde lockdown.

We houden moed en hopen op een stralend 2022!

Resultaten 2021

In de periode december 2020-maart 2021 hebben we in samenwerking met Zorgpromotor onze nieuwe website vormgegeven en gepubliceerd. De nieuwe website van De Lieve Tandarts trok sindsdien maart ruim 97.000 bezoekers en wordt goed ontvangen. Eén van de meeste bezochte pagina’s op onze site is die met de DAS-test waarop patiënten heel snel kunnen uitvinden hoe angstig ze écht zijn. (Dit is overigens een pagina die je heel makkelijk ook kunt inzetten als je een patiënt op onze site de test laat doen (kan ook anoniem). Zie https://delievetandarts.nl/test-jezelf-met-de-dental-anxiety-scale/
De Google Ads die we namens De Lieve Tandarts voor de praktijken met een mediapakket hebben draaien leverden 3.000 conversies op. Daarvan waren de meeste telefoontjes naar de praktijken. De resultaten zijn sterk afhankelijk van plaats/regio. Wil je weten hoe jouw praktijk het doet? Neem dan contact met ons op.

Zelf hebben we dit jaar 1.400 mensen mogen bemiddelen. Opvallend is dat er meer angstige patiënten contact met ons opnamen dan voorgaande jaren. Heel fijn dat ze in de regel gewoon door jullie behandeld konden worden, zonder doorverwijzing naar bijzondere tandheelkunde. 

Zorgscore: Nieuw startpunt voor het zoeken naar zorg

In coronatijd is een nieuwe website ontwikkeld in samenwerking met Reyez in Alkmaar. Het idee erachter is dat de zorg en zorgzoekenden baat hebben bij meer transparantie. Daarom is dit een website geworden waar je álle zorgaanbieders in Nederland kunt terugvinden.
Deze nieuwe zoekmachine voor de zorg biedt kansen voor lieve tandarts- en mondzorgpraktijken om zich ook hier te presenteren. Via De Lieve Tandarts krijg je een gratis PRO-abonnement waarmee je de widget met je Zorgscore kunt downloaden en op je site plaatsen. Daarnaast kan je gratis je praktijkpagina aanpassen met eigen teksten en foto.

Bekijk zorgscore.nl. Stuur je een mailtje naar info@zorgscore.nl voor meer info?

Zorgscore nieuwe zoekmachine voor de zorg

Samenwerking met Voorpraktijken en Review Collect

Voorpraktijken van Michael Joosen komt bij je langs om een scan te maken van de kosten die je maakt voor energie, verzekeringen, pinnen, afval maar ook voor marketing bijvoorbeeld. Voorpraktijken ontzorgt je met al je contracten. Het bezoek betaalt zich uit, er valt altijd te besparen. Voorpraktijken werkt No cure no pay. Als je nu alvast een afspraak maakt dan krijg een gratis Building Insight | Air t.w.v. €250, -. Dat is een slim apparaat dat inzicht geeft in de luchtkwaliteit van een ruimte. Je vindt hier meer informatie en reviews over Voorpraktijken, ook van leden van ons platform.

Met Review Collect verzamel je snel en op een verantwoorde manier patiëntwaarderingen. Deze worden getoond op Zorgkaart Nederland, Google en/of Tandarts.nl. Zorgscore haalt de scores (dus alleen de gemiddelde cijfers en aantallen) op en publiceert deze op zorgscore.nl. Als je daar dus (nog) niet zo goed scoort of als je er minder dan 30 beoordelingen hebt, dan is Review Collect een beproefde manier om dit snel te verhelpen. Via De Lieve Tandarts krijg je 10% korting. Meer informatie? Bekijk dan de pdf. 

Interesse? Stuur bericht naar info@delievetandarts.nl

Samenwerking met Zorgpromotor

Veel praktijken lopen tegen het probleem op dat ze geen mogelijkheid of budget over hebben een eigen marketingmedewerker aan te nemen. ZorgPromotor van Kirsten Baane kan de communicatie van je praktijk helemaal overnemen.  Zorgpromotor maakt je praktijk beter vindbaar en onderscheidend. Zorgpromotor ontzorgt je op het gebied van marketing en communicatie.
Je kunt er ook je nieuwe website laten maken. Onze nieuwe website is ook door Zorgpromotor gemaakt. Een aantal praktijken doet momenteel ervaring op met Zorgpromotor. Je leest meer over deze optie op https://delievetandarts.nl/abonnement-zorgpromotor/ en check de aanbieding op https://www.zorgpromotor.nl/delievetandarts/