AlkmaarNieuwsVacaturesTandartsen van tandarts de Viaanse Molen

Zoek jij een praktijk die voelt als thuis?

Waarbij je collega’s een tweede familie zijn. Waar je voor lange termijn zou willen werken.

Ben jij klaar om voor langere tijd ergens te werken en je te binden aan de praktijk, je collega’s en je patiënten? Dan zoeken wij jou.

Wij zoeken een tandarts die zich voor lange tijd wil binden aan onze praktijk, waarbij het bij een klik mogelijk is om echt aandeel te hebben in de praktijk. We bieden een volle agenda voor vier dagen ter overname aan. Werk gegarandeerd met leuke en diverse patiënten en diverse behandelingen.
Met goede assistenten die het four-handed werken volledig onder de knie hebben en naast hun assisterende skills ook zelfstandig heel veel kunnen. Daarin wordt je ontzorgd, maar het biedt ook de mogelijkheid om zelf effectiever te werken.

Over onze praktijk
Tandartspraktijk De Viaanse Molen is een 4-kamer praktijk met plannen om op korte termijn uit te breiden met een vijfde kamer. Momenteel bestaat ons team uit 10 collega’s. Daarmee behouden we de gezelligheid en het overzicht van een gemiddeld grote praktijk en voelen collega’s al snel als familie onder het motto ‘We doen het samen’.
Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit. Wij kijken bij de behandeling van onze patiënten naar het totale plaatje; tandheelkunde waarbij alle aspecten van ons vak meegenomen worden met een persoonlijke aanpak waarbij de patiënt zich geen nummer voelt.
Meer weten over onze praktijk? Kijk gauw op www.tandartsenalkmaar.nl.

Wat bieden wij jou
Een functie als tandarts per 1 april 2024 (geen grapje). In overleg wellicht mogelijk eerder te starten. 32 uur een goed gevulde agenda van dinsdag t/m vrijdag. Wij bieden aan dat je aanvankelijk als ZZP’er aan de slag gaat met een percentage gebaseerd op een staffel, waarbij het percentage varieert van minimaal 35% tot max 45.3%.
Wil je liever in loondienst werken? Ook dit is uiteraard bespreekbaar.
Als de samenwerking klikt, willen we de mogelijkheden bekijken dat je je echt bindt aan de praktijk in vorm van een samenwerking volgens een andere constructie, voor de lange termijn.

Verder bieden wij bij loondienst:
– een arbeidsvoorwaardenregeling die grotendeels gelijk is aan het KNMT-reglement van 2022
– reiskostenvergoeding OV of km-vergoeding van € 0,23 per km
– pensioenopbouw
– betaalde bij- en nascholing
– jaarlijkse werkuitjes en kerstdiner

Wat vragen we van jou
Wij zoeken een zelfstandige collega (die niet onder supervisie hoeft te werken), met WO werk- en denkniveau die doortastend, flexibel en collegiaal is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je bereid bent om te leren en dat je open staat voor nieuwe ideeën en visies m.b.t. je vakgebied.
Verder vragen wij beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Bovenal zoeken wij iemand die met kunde en plezier werkt en fijn omgaat met zowel collega’s als patiënten.

Jouw sollicitatie
Hebben wij je kunnen overtuigen om bij ons te willen komen werken? Solliciteer dan voor 1 januari 2024. Je kan contact opnemen met praktijkmanager Simone Schouten-Adam op 072-5610973 voor meer informatie, of solliciteer door je CV te mailen naar tandarts@tandartsdeviaansemolen.nl.