Zoek je een Lieve Mondhygiënist in Maarn?

Mondhygiënistenpraktijk Engelaer-Maarn

Sportlaan 11, 3951 CG Maarn

Schermafbeelding 2020-12-11 om 18.35.13

Aanwezige professionals

Mondhygiëniste: Riane

Fijn om te weten:

  • Veel persoonlijke aandacht
  • Aandacht voor hygiëne en  voor de waterkwaliteit
  • Ook heel geschikt voor wie het lastig vindt om naar de mondhygiënist te gaan; drempelverlagend voor wie de stap naar de tandarts te groot vindt.
  • Hoge score online patiëntenbeoordelingen (gemiddeld 9)
  • Kinderen gratis (basisbehandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering)
  • AIR FLOW ONE: De nieuwste manier van professionele gebitsreiniging. Het is een snelle en pijnloze manier om plaque en licht tandsteen te verwijderen zonder beschadiging van het zachte of het harde weefsel.
  • Ook op donderdagavond open
  • Guided Biofilm Therapy
  • Gewoon Gaaf methode voor kids
Schermafbeelding 2020-12-11 om 18.35.26

Score Lieve Mondhygiënist: 9,0

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze mondhygiënist in Maarn

Mondhygiënistenpraktijk Engelaer aan de Sportlaan 11 in Maarn  staat vooral bekend om de persoonlijke benadering van elke patiënt.  Veel patiënten komen terecht bij deze zelfstandige mondhygiënist omdat ze de stap naar de tandarts nog te lastig vinden of omdat ze een prima gebit hebben en voor ‘het noodzakelijk onderhoud’ graag kiezen voor een mondhygiënistenpraktijk. Patiënten worden af en toe doorverwezen door hun eigen tandarts, maar de meesten melden zich op eigen initiatief. De praktiserend mondhygiënist gaat stapsgewijs, planmatig en resultaatgericht aan het werk. Daarbij staat je mondgezondheid centraal. Het gaat immers niet alleen om het gebit maar ook om je tandvlees en je tong bijvoorbeeld. Een mondhygiënist kan goed advies geven als er iets vreemds wordt geconstateerd in je mond. En je hoeft je niet te schamen, er werken drie echte professionals die heel wat gewend zijn.

Dankzij de persoonlijke benadering van mondhygiëniste Riane zul je merken dat er ook geluisterd wordt naar je persoonlijke wensen. Daarbij onderhoudt zij steeds goed contact met je eigen tandarts over de voortgang van de behandeling. Kenmerkend voor onze praktijk is ook, dat er snel gehandeld kan worden door het gebruik van de modernste apparatuur en de directe toegang tot een andere specialist in het praktijkgebouw. Belangrijk om nog te vermelden is dat er in de praktijk gewerkt wordt met Gewoon Gaaf, dé preventiemethode voor kinderen.

Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. De preventiemethode laat ouder en kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van cariës. Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

Uit wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder caviteiten (gaatjes in je tanden of kiezen) kan leiden.

Ja, dit wordt mijn lieve mondhygiënist in Maarn