Zoek je een Lieve Tandarts in Zaandam?

Tandartspraktijk Saentower

Ankersmidplein 2, 5e etage, 1506 CK Zaandam

Schermafbeelding 2020-12-29 om 12.17.10

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Parandis, Giza, Koosje, Natalia en Frank
 • Tandarts/implantoloog: Albert
 • Mondhygiënistes: Massi, Mariëlle, Romina en Mohanad
 • Tandartsassistente: Martina
 • Preventie-assistente: Rosa
 • Praktijkmanager: Sina

Fijn om te weten:

 • Zorgzame, vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten met persoonlijke aandacht
 • Veel ervaring met de behandeling van kinderen en patiënten die het lastig vinden naar de tandarts te gaan
 • Er wordt meegedacht over behandeling en kosten
 • Behandeling ook donderdagavond mogelijk
 • Naast algemene tandheelkunde ook implantologie, klikgebitten, prothetiek, orthodontie, Invisalign, parodontologie, mondhygiënistische en cosmetische behandelingen
Schermafbeelding 2020-12-29 om 12.16.44

Score Lieve Tandarts: 8,8

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Zaandam

Tandartspraktijk Saentower heeft in 2019 het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst genomen.

In 2019 nam tandarts Parandis Ansari Beni de praktijk over van Reza Abdollahi.

Het is een moderne praktijk met alle mondhygiënische en tandheelkundige behandelingen, midden in centrum Zaandam. Er zijn verruimde openingstijden. Voor de patiënt die het moeilijk vindt naar de tandarts te gaan is er speciale aandacht. Parandis heeft veel ervaring opgedaan met het succesvol behandelen van patiënten (ook kinderen) die drempel ervaren om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. Er worden ‘kleine’ afspraken ingepland, en er wordt stap voor stap gewerkt, waarbij de patiënt steeds ‘in control’ is. Eerst is er ruimte voor de kleinste, dan de grotere behandelingen.

 

Tandartspraktijk Saentower in Zaandam: veel persoonlijke aandacht

In deze tandartspraktijk in de Saentoren wordt energie gestoken in de persoonlijke kennismaking. De medewerkers vinden het belangrijk je goed te leren kennen, pas dan is het mogelijk je goed te behandelen.

Daarnaast is het gebruikelijk jou als patiënt zoveel mogelijk te betrekken bij de voorgestelde behandelingen. In de regel kun je kiezen uit verschillende opties, waarbij ook rekening wordt gehouden met je financiële mogelijkheden. De medewerkers proberen inzichtelijk te maken wat de gevolgen zijn van bepaalde behandelingen. Ze vinden het een uitdaging je ‘gewoon’ in de praktijk te kunnen behandelen, ook al vind je het heel moeilijk om je gebit te laten behandelen. Met recht een ‘lieve’ tandartspraktijk in Zaandam dus.

Je kunt bij Tandartspraktijk Saentower ook terecht voor cosmetische tandheelkunde. Denk dan bijvoorbeeld aan facings, porseleinen kronen en kan je professioneel je tanden laten bleken. Daarnaast kan je bij tandartspraktijk Saentower ook aankloppen voor implantaten en (onzichtbare) Invisalign beugels.