DordrechtVacaturesvacature dentiz

1.VACATURE TANDARTS VOOR 2-4 DAGEN PER WEEK IN DORDRECHT

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek als tandarts in drukke goed georganiseerde tandartspraktijk met een lekkere volle agenda? Hou jij er van om in een prettige werksfeer te werken? Kun jij je zelfstandig werken mar vindt jij het wel fijn dat er de mogelijkheid is voor overleg? Kwaliteit leveren en patiëntgerichtheid in combinatie met gezelligheid staat bij jou voorop.

FUNCTIE EISEN

Tandarts
BIG geregistreerd
2 – 4 dagen per week beschikbaar, dagen in overleg
Teamplayer
Uitstekende Nederlandse taalvaardigheden
Patiëntgericht
OMSCHRIJVING VAN DE PRAKTIJK
Het betreft een moderne tandartspraktijk in Dordrecht.Je komt te werken in een leuk team bestaande uit een 10 tal medewerkers. Je krijgt hier alle ruimte om je verder te ontwikkelen. De praktijk is goed bereikbaar met zowel ov als de auto.
De praktijk is gelegen op een AA lokatie in Dordrecht.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Werken als ZZPer of in loondienst, beide is bespreekbaar

INTERESSE IN DE VACATURE IN DE REGIO DORDRECHT?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wanita Sewdien praktijkmanager-dordt@dentiz.nl (praktijkmanager) of Marco Boschman (tandarts) mmboschman@planet.nl

 

2.ALLROUND TANDARTSASSISTENTE VOOR 3 DAGEN PER WEEK IN DORDRECHT

FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE
Wil jij werken als allround tandartsassistente bij een leuke en drukke praktijk? En wil je onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een algemene tandartspraktijk, met 4 behandelkamers, in Dordrecht, zijn wij op zoek naar een allround tandartsassistent(e). Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die voor 3 dagen per week beschikbaar is. De werkdagen kunnen in overleg bepaald worden. In deze praktijk staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ben jij die leuke enthousiaste tandartsassistente die vriendelijk én stressbestendig is? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

FUNCTIE EISEN VACATURE ALLROUND TANDARTSASSISTENTE VOOR 3 DAGEN PER WEEK IN DORDRECHT

Ervaren allround tandartsassistent(e).
Stressbestendig.
Beschikbaar voor 3 dagen per week.
Flexibel.
Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Gemotiveerd.
Op zoek naar een langdurige samenwerking.

OMSCHRIJVING VAN DE TANDARTSPRAKTIJK
Deze moderne tandartspraktijk is in Dordrecht. Je komt te werken in een professioneel en gezellig jong team. Er wordt hard gewerkt. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt gewerkt met Exquise Next Generation.
Goede lokatie en makkelijk bereikbaar per OV als met de auto. Gratis parkeren naast de praktijk.

ARBEIDSVOORWAARDE
Conform KNMT-richtlijnen.

INTERESSE IN DE VACATURE IN DE REGIO DORDRECHT?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wanita Sewdien praktijkmanager-dordt@dentiz.nl (praktijkmanager) of Marco Boschman (tandarts) mmboschman@planet.nl