Zoek je een Lieve Tandarts in Oss?

De Zorgzame Tandarts Oss

Obrechtstraat 25, 5344 AT Oss

Schermafbeelding 2020-12-14 om 17.35.00

Aanwezige professionals

Tandartsen: Janniek Smit, Joyce Wang en Bert Janssen

Fijn om te weten:

  • Alle zorgzame aandacht en tijd voor jou
  • Mondzorgspecialisten voor het volwassen gebit
  • Moderne  en vriendelijke ontvangst- en behandelruimten
  • Preventie staat centraal
  • Meer locaties, dus altijd dichtbij  je in de buurt
  • Onder één dak met partnerorganisatie JTV Mondzorg voor kids, dé specialist in mondzorg voor kinderen
  • Thuisservice voor mensen die niet mobiel zijn
Schermafbeelding 2020-12-14 om 17.37.06

Score Lieve Tandarts: 8,7

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze mondzorgpraktijk in Oss en omgeving

De Zorgzame Tandarts

Sinds 2019 heeft ‘De Zorgzame Tandarts’ het keurmerk De Lieve Tandarts. Bij De Zorgzame Tandarts draait alles om jou. Een professionele behandeling is natuurlijk heel belangrijk, maar wij maken het verschil ook door die behandeling aan te passen op de manier die jij als het prettigst ervaart. De zorgzame tandartsen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten zijn gespecialiseerd in de behandeling van het volwassen gebit.

Ben je al lang niet naar de tandarts geweest? Of ervaar je drempelvrees? Zet ook gewoon de eerste stap en maak vrijblijvend kennis met De Zorgzame Tandarts.

Thuisservice
Voor mensen die niet meer zo mobiel zijn is er de speciale thuisservice. Een mondhygiënist met kennis en ervaring in de behandeling van ouderen bezoekt de patiënten dan thuis.
Nog geen patiënt? De intake bestaat uit het maken van een volledige anamnese. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Het is belangrijk dat we een goed beeld krijgen van de geschiedenis van het (kunst)gebit maar ook informatie over eventuele ziekten.
Vervolgens vindt de gebitscontrole plaats. Dan bespreken we eventuele klachten en geven daarbij het professionele advies. Dan maken we gezamenlijk afspraken over wat we gaan doen en leggen we de eerste afspraak voor een gebitsreiniging vast. Uiteraard betekent ‘samen’ ook echt dat je in overleg instemt met het plan of dat je het in overweging neemt.

Tijdens het eerste bezoek kruisen we onze afspraken aan op een formulier dat thuis achterblijft, zodat de patiënt de afspraken dan altijd bij de hand heeft. Wij proberen zoveel mogelijk behandelingen thuis te verrichten. Als dit echt niet kan behandelen wij in een van onze praktijken. Zo dicht mogelijk in de buurt.

Geen vervoer? Neem dan contact op met de plaatselijke welzijnsorganisatie. Dat kan eigenlijk altijd wel geregeld worden.

Ja, dit wordt mijn tandarts in Oss