Zoek je een Lieve Tandarts in Dordrecht?

Dentiz Centrum voor Mondzorg Dordrecht

Gravensingel 97, 3319 ES Dordrecht

Schermafbeelding 2020-12-18 om 13.00.35

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Marco, Gaus, Ana en Stefan
 • Mondhygiënisten: Katja, Tahnée, Yasemin,
 • Preventieassistenten: Jacqueline
 • Tandartsassistenten: Sabine, Sterre, Amber,Sevim
 • Receptie: Sabine, Sevim
 • Tandprotheticus: Wesley
 • Praktijkmanager: Wanita
 • Praktijkeigenaren: Katja en Marco

Fijn om te weten:

 • Patiënten worden behandeld in een open, vriendelijke sfeer.
 • Vrij en makkelijk parkeren voor de deur.
 • Veel extra aandacht voor kinderen; er wordt gewerkt volgens de Gewoon Gaaf methode.*

 

 • Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers. De preventiemethode laat ouder en kind inzien wat de eigen invloed is op het ontstaan en vooral het voorkomen van cariës. Wie goed zijn tanden poetst en er een verstandig consumptiepatroon op nahoudt, kan zijn gebit gewoon gaaf houden!

Uit recent wetenschappelijk onderzoek in Nederland (dr. Erik Vermaire 2013) blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder caviteiten kan leiden.

Schermafbeelding 2020-12-18 om 13.02.41

Score Lieve Tandarts: 9,4

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Dordrecht

In  2019 heeft Dentiz het keurmerk De Lieve Tandarts ontvangen. Sindsdien zijn er veel patiënten terechtgekomen in deze praktijk die enthousiast zijn over de persoonlijke benadering door de medewerkers.

Betrokken mondzorg met een stralend resultaat
Centrum voor mondzorg Dentiz ontvangt keurmerk De Lieve Tandarts
Het centrum voor mondzorg, met vestigingen in Spijkenisse en Dordrecht, nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst. Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De moderne, betrokken praktijken in Dordrecht en in Spijkenisse voldoen aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt Dentiz Mondzorg bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts!

Laagdrempelig, toegankelijk en een plezierige werkomgeving waar kwaliteit en transparantie de klok slaan. Dat is de Dentiz Mondzorg ten voeten uit. Het centrum voor mondzorg telt twee vestigingen. “Mijn vrouw Katja die tevens mondhygiënist en kindertandverzorgende is en ik werken al langer samen in de vestiging in Spijkenisse”, vertelt tandarts en praktijkhouder Marco Boschman. “Door het tekort aan tandartsen in Dordrecht hebben we in 2019 besloten ook hier een Dentiz-praktijk te openen. Als mondzorgspecialisten willen we iedereen de beste mondzorg bieden, wáár dan ook. Dat was voor ons de belangrijkste reden om ook in Dordrecht, onze thuisstad, te starten.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Dordrecht