Zoek je een Lieve Tandarts in Alphen aan den Rijn?

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam

Koraalzwam 75, 2403 SR Alphen aan den Rijn

Tandheelkundig centrum Koraalzwam

Aanwezige professionals

  • Tandartsen: Maurice, Thomas en Hessel
  • Mondhygiënistes: Diana, Ramona en Denise
  • Preventieassistente: Astrid
  • Receptie: Elly
  • Sterilisatieassistente: Soraya

Fijn om te weten:

  • Gezellige praktijk voor het hele gezin
  • Preventieve mondzorg voor kinderen én volwassenen. Wist je trouwens dat kinderen tot 18 jaar gratis naar de tandarts/mondhygiënist gaan?
  • Zie voor preventieprogramma voor kinderen: https://www.poetsmooi.nl/
  • Transparant over de behandeling en de kosten
Schermafbeelding 2021-01-22 om 15.18.06

Score Lieve Tandarts: 8,9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze praktijk

Tandheelkundig Centrum Koraalzwam (TCK) is een gezellige tandartspraktijk aan de Koraalzwam in Alphen aan den Rijn. Het plezier straalt af van het werk van het team. Er wordt meer dan gemiddeld aandacht besteed aan een goede mondverzorging. Daarbij er is alle aandacht voor preventie. Het is beter problemen met je gebit te voorkomen dan ziektes in je mond te moeten genezen. Om je daarin te ondersteunen zijn er preventieve programma’s via PoetsMooi. Mocht er toch een tandheelkundige behandeling nodig zijn, dan vindt die plaats met behulp van de modernste en beproefde technieken, in samenwerking met de twee andere praktijken uit de TCA groep.

De TCA-groep bestaat uit drie vestigingen in Alphen aan den Rijn. Gezamenlijk wordt er op een persoonlijke manier een brede invulling gegeven aan mondzorg. Vakmanschap en hygiëne worden belangrijk geacht, maar zeker zo belangrijk is dat iedereen die zich hier meldt zich op zijn/haar gemak voelt. Er heerst een ontspannen sfeer in de praktijk die daar zeker aan bijdraagt. De praktijk is zeer geschikt voor wie het lastig vindt om naar de tandarts te gaan.

Preventie begint al bij het eerste tandje, is belangrijk voor kinderen maar zeker ook daarna voor jong volwassenen, volwassenen en ouderen.  Er wordt naar je geluisterd. Altijd goed om je vragen en onzekerheden te bespreken dan komt er altijd een goede oplossing uit. Tandheelkundig Centrum Koraalzwam streeft altijd naar samenwerking met de patiënt.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Alphen aan den Rijn!