de lieve tandartsewijkNieuwsTandartspraktijk Maas en Waal Ewijk

Sinds vorige maand is Tandartspraktijk Maas en Waal de lieve tandarts in Ewijk. De tandartspraktijk van Heleen Janssen is een jonge praktijk die veel aandacht besteedt aan innovatie. Heleen stelt zich als volgt voor:

‘Ik heb bijzondere affiniteit met het behandelen van zeer angstige patiënten en kinderen. Ik stel de mensen op hun gemak, luister naar hun wensen en behoeften en probeer hier zo goed mogelijk op in te spelen. Verder heb ik aanvullende kennis opgedaan in de esthetische tandheelkunde, met name in de frontverfraaiing met composiet (voortanden), en het werken met Cerec 3D. Dit is dan ook mijn specialiteit. Kwaliteit leveren staat bij mij hoog in het vaandel.
Mijn motto is: Behandel je patiënten zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden. Op die manier voelt de patiënt zich begrepen en gesteund, en leidt dit tot een langdurige behandelrelatie. Vele mensen komen al meer dan 20 jaar bij mij in de praktijk, zijn 2 maal met mij mee verhuisd, en reizen soms tientallen kilometers om in Ewijk te komen!
En ik vind het geweldig om angstige mensen weer op te zien bloeien, weer hun zelfvertrouwen te zien terugkrijgen en weer te zien lachen!’

Tandarts heleen janssen tandartspraktijk Maas en waal

Wat zijn we blij met deze nieuwe lieve tandartspraktijk! Van harte welkom!

Meer weten? Je kunt je aanmelden via https://delievetandarts.nl/tandarts-ewijk-tandartspraktijk-maas-en-waal/