SpijkenisseVacaturesvacature dentiz

BALIE/TANDARTSASSISTENT(E) VOOR 2-3 DAGEN PER WEEK IN SPIJKENISSE VANAF SEPTEMBER 2022
FUNCTIE OMSCHRIJVING VACATURE
Wil jij werken als balie- en tandartsassistent(e) bij een leuke en moderne praktijk en wil je onderdeel uitmaken van een hecht team? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor een algemene tandartspraktijk met 6 behandelkamers in Spijkenisse zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de balie en inval aan de stoel, die 2-3 dagen per week beschikbaar is. In deze praktijk staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt hoog in het vaandel. Ben jij die leuke enthousiaste tandartsassistent(e), die vriendelijk en stressbestendig is? Reageer dan snel op deze leuke vacature!

FUNCTIE EISEN VACATURE BALIE/TANDARTSASSISTENTE IN SPIJKENISSE

Gediplomeerd allround tandartsassistent(e)
Stressbestendig
Beschikbaar voor 2-3 dagen per week
Flexibel
Goede communicatieve en sociale vaardigheden
Gemotiveerd
Op zoek naar een langdurige samenwerking

OMSCHRIJVING VAN DE TANDARTSPRAKTIJK
Onze tandartspraktijk is gelegen in de wijk Schenkel in Spijkenisse. Je komt te werken in een professioneel, hecht en enthousiast team. Er heerst een goede sfeer en er wordt gewerkt met Exquise Next Generation. Onze locatie is zowel met het OV (op loopafstand van metrostation Spijkenisse Centrum) als met de auto gemakkelijk bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid rondom de praktijk.

ARBEIDSVOORWAARDE
Conform KNMT-richtlijnen.

INTERESSE IN DE VACATURE IN DE REGIO DORDRECHT?
Stuur dan een mail met je CV naar info@dentiz.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francis Stapel praktijkmanager@dentiz.nl.