Vacatures

JTV Mondzorg voor kids zoekt per direct een tandarts voor onze locaties in Nijmegen en Rotterdam.  Vast of waarnemend, op basis van een dienstverband of ZZP (uurtarief). Een combinatie met een inzet op onze locatie in Nijmegen is mogelijk.

Ben je een ervaren (BIG -geregistreerd) tandarts met hart voor de kindertandheelkunde, spreek je goed Nederlands en werk je graag in een betrokken en gemotiveerd team, neem dan nu contact met mij op.  Ken je een tandarts die een leuke praktijk zoekt of tijdelijk beschikbaar is, deel dan graag het bericht.

Naast onze wens kennis te maken met tandartsen (Nijmegen, Rotterdam), komen we ook graag in gesprek met tandartsassistenten (NON Brabant, Nijmegen).

Ben je balieassistent in de mondzorg of (geregistreerd) mondhygiënist, ook dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Interesse eens te ‘sparren’ over je loopbaan bij JTV Mondzorg voor kids of De Zorgzame Tandarts. Reageer dan met een PB of mail of bel ons. We zien er naar uit!

Je kunt contact opnemen met Raoul Trentelman. Zie https://www.linkedin.com/posts/raoul-trentelman-8b2b474_tandartsen-mondzorg-preventie-activity-6981199228932874241-P_0f