Zoek je een Lieve Tandarts in Kockengen?

Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen

Dreef 6, 3628 BK Kockengen

wachtkamer tandartspraktijk smile design center Kockengen

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Nura Ozkan (tevens praktijkhouder) en Frank Hertog
 • Tandartsassistente: Zeynep
 • Paro-preventieassistente: Sevim
 • Preventieassistente: Senna
 • Secretariaat: Bianca en Willeke

Fijn om te weten:

 

  • Duurzame tandheelkunde
  • Bijzonder geschikt voor wie bang is voor de tandarts
  • Een klein team met vaste behandelaars
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Ook implantologie
  • De Quicksleeper wordt gebruikt voor het verdoven. Dat is computergestuurd en pijnloos verdoven.
  • Laat professioneel je tanden bleken met de Philips Zoom
Nura Smile Design Center

Score Lieve Tandarts: 9,1

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Kockengen

Nura Ozkan van Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen: Het gaat erom het vertrouwen van je patiënten te krijgen!

Sinds december 2022 is Nura Ozkan praktijkhouder van Tandartspraktijk Smile Design Center in Kockengen. Zij is de opvolger Mohamed Negem en Frank Hertog. Frank is nog altijd werkzaam als tandarts en is al jarenlang een vertrouwd gezicht voor patiënten uit Kockengen en omgeving. In oktober 2023 kreeg Nura Ozkan voor Tandartspraktijk Smile Design Center Kockengen het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend.

Platform De Lieve Tandarts streeft ernaar voor mensen voor wie de drempels voor tandartsbezoek te hoog zijn deze te verlagen. Sinds de start van het platform in 2017 zijn er in het hele land al duizenden patiënten geholpen weer regelmatig naar de tandarts en mondhygiënist te gaan. Behalve in Kockengen zin er in de omgeving ook tandartspraktijk met keurmerk De Lieve Tandarts in onder meer Woerden, Utrecht, Hilversum, Zeist en Soest. In tandartspraktijk Kockengen vind je ook patiënten uit Kamerik, Breukelen, Maarssen en Wilnis.

Met dit keurmerk wordt Smile Design Center Kockengen bekroond voor de extra persoonlijke aandacht en tijd die de medewerkers besteden aan hun patiënten. De patiënt staat centraal in deze tandartspraktijk in Kockengen.

Tandartspraktijk Smile Design Center in Kockengen is een echte dorpspraktijk, maar ook veel patiënten uit de wijde omgeving weten de praktijk te vinden. Dat heeft onder meer te maken met de naam en faam die de praktijk al jarenlang geniet voor wat de angstige patiënten betreft. Nura Ozkan: “We gaan rustig om met de patiënten. We leggen alles geduldig uit en nemen de tijd. We hebben affiniteit en heel veel ervaring met het behandelen van angstige patiënten. Het is belangrijk om te weten dat behandelingen geen pijn hoeven te doen, ook omdat we heel goed kunnen verdoven. Bovendien gebruiken we computergestuurde apparatuur om te verdoven als dat nodig is.’

Je kunt in de praktijk terecht voor alle ‘gewone’ tandheelkundige behandelingen. Maar er is ook veel mogelijk om je gebit mooier te maken, de zogenoemde esthetische tandheelkunde. Daarnaast kan je terecht voor een implantaat bij implantoloog Frank Hertog. Ook prothetiek, zoals het laten vervaardigen en aanmeten van een kunstgebit of andere gebitselementen of gedeeltelijke gebitsprotheses.

Ozkan: “Het moeilijkste is om het vertrouwen te winnen van je patiënten. Als je eenmaal zo ver bent gekomen kan het eigenlijk niet meer fout gaan. Sommigen zijn voordien zó bang dat het eigenlijk geen angst voor de behandelingen betreft, maar angst voor de tandarts als persoon. Dan doet het bij wijze van spreken al pijn vóórdat je de praktijk binnenkomt. We weten velen van hen weer zo ver te krijgen dat ze relaxed in de stoel zitten, ook al zijn ze jarenlang niet meer naar de tandarts geweest. Doordat we volledig transparant zijn over de behandelingen én de kosten weten we het vertrouwen te behouden en zijn veel patiënten al jarenlang tevreden ‘klanten’. Ze komen geregeld voor gebitsreiniging en controle. Daardoor weten we juist hoge kosten te voorkomen.”

Het keurmerk De Lieve Tandarts is voor een patiënt dé verzekering van een goede persoonlijke behandeling, waarbij het belang van de patiënt voorop staat. Er is nog ruimte voor nieuwe patiënten en er zijn geen lange wachtlijsten. Meld je hier aan.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Kockengen