Meer weten over deelname aan De Lieve Tandarts?

We hebben drie mogelijkheden voor deelname. Je vindt hier alle informatie als je je marketing en PR helemaal wilt uitbesteden. Wij verzorgen via De Lieve Tandarts de promotie vanuit ons keurmerk. Zorgpromotor pakt alles qua directe promotie van je praktijk op, zodat je verzekerd bent van de optimale exposure.

optie 3

Voor wie de marketing graag wil uitbesteden
€399 per maand
 • Inclusief de promotie via De Lieve Tandarts (zie box 1 en 2)
 • Zorgpromotor verzorgt de marketing van je praktijk
 • Je eigen online communicatieteam helemaal tot je beschikking
 • Online communicatie op een duurzame manier

Aanvulling op de marketing via De Lieve Tandarts: Lees hieronder over het pakket van Zorgpromotor

Wat krijg je al via De Lieve Tandarts?

Optie 1

Na toelating tot ons platform maken we de presentatie van je praktijk gereed op onze website.

We zijn volop bezig met onze opleidingen. We hebben al een opleiding gereed voor de assistenten in je praktijk. Je kunt hen op een avond in je praktijk of in de buurt door Ilse Vaessen laten bijleren over het omgaan met angstige patiënten. Ook voor mondhygiënisten en tandartsen willen we dergelijke korte opleidingen initiëren. Daarover zijn we momenteel in gesprek.

Elke week zie je een of meerdere berichten langskomen op social media die door De Lieve Tandarts worden gepost. Het is heel handig voor je eigen social media aanwezigheid om onze berichten te delen op je eigen account. Dat komt ook je vindbaarheid ten goede.

Vacatures: plaats gratis je vacature op onze website en laat je koppelen aan ‘lieve’ medewerkers. Lever tekst, contact en media aan via info@delievetandarts.nl

Optie 2: (alle voordelen van optie 1 plus:)
Als de presentatie van je praktijk op onze website gereed is maken we samen een persbericht dat we na goedkeuring verspreiden over regionale media. In diezelfde tijd maken we ook op social media bekend dat we samenwerken in jouw regio.
Dat gaat via alle sociale kanalen en met betaalde advertenties op Facebook en Instagram.
Op vaste momenten in het jaar, zoals vlak na de zomervakantie en aan het begin van een nieuw jaar besteden we een groot deel van ons mediabudget aan campagnes op sociale media. We volgen daarin onze marketingkalender. Advertenties worden getoond in jouw regio, zodat je meelift op deze promotie.

Ongeveer de helft van wat je ons betaalt wordt uitgegeven aan media-aandacht voor je praktijk.

ZorgPromotor helpt je tandartspraktijk op de kaart te zetten, door:

 • De Google positie van je tandartspraktijk te verhogen
 • Samen met jullie te werken aan het onderscheidend vermogen van de tandartspraktijk
 • De social media van je praktijk op te pakken
 • Maandelijkse nieuwsbrieven op te stellen en te versturen
 • Het creëren van aansprekende content voor je website
 • Foto- en video reportages organiseren binnen de tandartspraktijk

Naast onze maandelijkse oplossingen van Zorgpromotor kunnen wij je ook helpen met:

 • Het DNA van je tandartspraktijk bepalen middels een strategische marketingsessie
 • Een onderscheidende huisstijl voor je tandartspraktijk ontwerpen
 • Een aansprekende website voor je tandartspraktijk ontwerpen en bouwen
 • Alle offline en online communicatie-uitingen ontwerpen zoals praktijkflyers, folders, afsprakenkaartjes, advertenties en nog veel meer…

Wat biedt ZorgPromotor aan extras via het Instap abonnement?

Social media beheer

Wij zorgen voor een representatieve Facebook en Instagram pagina voor de zorgorganisatie en houden de pagina’s actueel met persoonlijke en branche-specifieke posts. Hiervoor werken wij met een planningstool, waar wij berichten voor de zorgorganisatie in klaarzetten en waar je als zorgverlener zelf ook berichten in kunt plaatsen, aanvullen en wijzigen.

E-mailmarketing

Wij versturen 1 keer per maand een nieuwsbrief in de huisstijl van de zorgorganisatie naar je patiëntendatabase. Wij combineren persoonlijk nieuws met algemeen zorggerelateerd nieuws. De nieuwsbrief wordt altijd eerst ter goedkeuring voorgelegd aan jullie.

Persoonlijke ZorgPromotor

Als eerstelijns praktijk krijg je een persoonlijke ZorgPromotor toegewezen, die verantwoordelijk is voor alle communicatie van je praktijk. Hij of zij is je vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat het wordt uitgezet bij de rest van het team en weer aan jou wordt teruggekoppeld

Google vindbaarheid

Wij stellen samen met de praktijk een zoekwoordenlijst samen van relevante zoekwoorden voor de praktijk. Vanuit content management werken wij aan de Google positie van de website. De site dient hiervoor wel te voldoen aan een aantal basisvoorwaarden, zodat wij er goed mee kunnen werken.

Digitale wachtkamerpresentatie

Wij maken een wachtkamerpresentatie in de huisstijl van de praktijk op en zorgen dat deze elke maand wordt voorzien van actuele content vanuit de social media planningen.

6-maandelijkse Rapportages

Elke 6 maanden ontvang je een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden, bevindingen, resultaten, aanbevelingen en te nemen vervolgstappen.

Integratie van de marketing via De Lieve Tandarts

Zorgpromotor werkt nauw samen met bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts. Zij verzorgen alle promotie via sociale media plus de Google Ads vanuit het platform De Lieve Tandarts. Zo krijg je als praktijk volop de aandacht vanuit beide initiaiteven.

Meer mogelijkheden

Er zijn behalve het instappakket via Zorgpromotor meer mogelijkheden, ook in abonnementsvorm. Daarvoor zijn er het GetPersonal-abonnement en het Advanced-abonnement.

Kort samengevat:

GetPersonal-abonnement: “Ontbreekt het je geheel aan tijd om zelf te voorzien in de persoonlijke content of weet je gewoon niet waar je moet beginnen of wat aansprekende content is? Geen zorgen, ook daar kunnen wij in faciliteren!”

Advanced abonnement: “80% van de Nederlandse zorgconsumenten oriënteert zich online bij het maken van een keuze voor de beste zorgverlener. Dat betekent dat je online ‘visitekaartje’ wel goed op orde moet zijn. Hoe is de online uitstraling van jouw praktijk?

We vertellen je er graag alles over tijdens de intake bij jou op de praktijk.

Je kunt er alvast over lezen op Zorgpromotor.nl.

   Ja, ik heb belangstelling voor deelname aan De Lieve Tandarts en eventueel voor een van de pakketten via Zorgpromotor.

  Meld je aan voor een vrijblijvende presentatie en intake van De Lieve Tandarts bij jou op de praktijk. (Reken op ca. 1,25 uur)