Zoek je een lieve tandprotheticus in Harderwijk?

Tandprothetische praktijk Wajer - de Visser

Stationslaan 4, 3842 LA Harderwijk

Schermafbeelding 2020-12-15 om 13.51.23

Aanwezige professionals

  • Youri, tandprotheticus en bestuurslid van de ONT
  • Lonneke, praktijkmanager
  • Heidi, assistent technisch medewerkster

Fijn om te weten:

Klantvriendelijke praktijk met een lange geschiedenis in Harderwijk waar onlangs Youri de Visser de tandprothetiek overgenomen heeft van Theo Wajer.

  • Er wordt nauw samengewerkt met tandartsen in Harderwijk en Ermelo en met het het ziekenhuis in Harderwijk.
  • Persoonlijk en volop tijd en aandacht voor wie in de praktijk komt.
  • Een doorverwijzing is niet nodig.
  • Vergoedingen vinden vrijwel altijd plaats vanuit de basisverzekering, je betaalt via de factoring hooguit het niet-verzekerde deel.
Schermafbeelding 2021-01-22 om 14.27.49

Score Lieve Tandartprotheticus: 8,6

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandprothetische praktijk in Harderwijk

Eén van de uitgangspunten van goede mondzorg is preventie. Het is om allerlei redenen aan te bevelen zolang mogelijk je eigen gebit te houden. Maar helaas kunnen zich situaties voordoen dat dit niet langer kan. Dan zijn tandprothetici noodzakelijk. De Lieve Tandprotheticus is er om het belang te onderstrepen van het werk van deze hoogopgeleide, betrokken professionals die zich veelal bekommeren om kwetsbare en oudere mensen. We willen op deze manier meer bekendheid geven aan het beroep van tandprotheticus en de weg vergemakkelijken voor patiënten die het lastig vinden de stap te nemen om problemen aan hun mond te verhelpen.

Wat doet een tandprotheticus eigenlijk?

De tandprotheticus meet protheses aan die uit de mond zijn te nemen en maakt ze zelf. Het kan gaan om een volledig kunstgebit, een gedeeltelijke prothese, een frameprothese, een overkappingsprothese op wortels of over implantaten. Het voorwerk (zoals de extracties) wordt altijd verricht door een tandarts of eventueel een implantoloog als het gaat om een of meer implantaten.

 

Welke opleiding heeft een tandprotheticus?

Een tandprotheticus heeft een vierjarige HBO-opleiding gevolgd.

Welke specialisaties heeft een tandprotheticus?

Hij of zij is gespecialiseerd in het op maat maken van een kunst- of klikgebit. Voor een kunstgebit is een verwijzing van de tandarts niet nodig.  Voor een klikgebit of een gedeeltelijke prothese is er wel een verwijzing nodig. Sommige tandprothetici zijn aangesloten bij een groepspraktijk van tandartsen, maar het komt ook vaak voor dat een tandprotheticus zijn eigen praktijk heeft. Op De Lieve Tandprotheticus treft u alleen de zelfstandige praktijken aan.

Wat zijn geregistreerde Tandprothetici?

Gediplomeerde tandprothetici zijn opgenomen in het Kwaliteitsregister Tandprothetici (KRTP). Alleen gediplomeerde tandprothetici hebben toegang tot het register en volgen jaarlijks bij- en nascholing. Op onze website vindt u alleen gediplomeerde tandprothetici. De meesten zijn ook lid van de beroepsvereniging ONT.

Praktijkhouder Youri de Visser: “We zijn altijd heel helder in onze informatieverstrekking, je weet altijd van tevoren wat je kunt verwachten. Zo laten we ook vooraf het eindresultaat zien.”

Ja, dit wordt mijn lieve tandprotheticus in Harderwijk