Zoek je een Lieve Tandarts in Wassenaar?

Kliniek Duin & Dael

Herenweg 1, 2242 ER Wassenaar

Schermafbeelding 2020-12-28 om 12.28.35

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Valerie en Esther
 • Tandarts in orthodontie: Allende
 • Mondhygiëniste: Mirjam
 • Paro-preventieassistente: Charlotte
 • Tandartassistenten: Karin en Maryam
 • Balie assistenten: Maud, Paulien en Jeannette
 • Officemanager : Charlotte

Fijn om te weten:

Tandartspraktijk Kliniek Duin & Dael is in 2022 overgenomen door Dental Clinics.

 

 

 • Tandartspraktijk voor het hele gezin
 • Tandheelkunde, orthodontie, mondhygiëne en esthetiek
 • Gevestigd middenin het dorp van Wassenaar
 • Drie avonden per week open
 • Kindvriendelijk en persoonlijk
 • Gratis voor de deur parkeren
Schermafbeelding 2020-12-28 om 12.40.15

Score Lieve Tandarts: 8,9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKliniek Duin & Dael is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over deze tandartspraktijk in Wassenaar

Kliniek Duin & Dael: een nieuwe tandartspraktijk in een karakteristiek historisch pand in Wassenaar

In mei 2020 opende Kliniek Duin & Dael de deuren in een overbekend pand aan de Herenweg pal tegenover de molen midden in het centrum van Wassenaar. In dezelfde tijd kreeg Duin & Dael het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend. Het praktijkpand is prachtig gerestaureerd. Vroeger bood hier het Groene Kruis zorg en verpleging aan de inwoners van Wassenaar. Na vele jaren kreeg het gebouw in 2020 dus weer een functie in de zorg in de vorm van een multidisciplinaire kliniek voor tandheelkunde, mondzorg, orthodontie en cosmetische geneeskunde. De eigenaren zijn Martijn Voorthuis en Valerie Vanmaele, die tevens tandarts is en jaren lang ervaring heeft opgedaan, onder meer in Voorburg waar zij in een lieve tandartspraktijk gewerkt heeft.
De multidisciplinaire samenwerking binnen Kliniek Duin & Dael biedt veel voordelen, omdat bezoekers voor velerlei behandelingen terecht kunnen. Uiteraard voor controles en preventieve behandelingen om problemen met de mondgezondheid te voorkomen. Maar daarnaast is er nog veel meer mogelijk op het gebied van tandheelkunde. Er zijn de specialisaties ethetische tandheelkunde en orthodontie, maar er is ook geavanceerde digitale apparatuur aanwezig waardoor er snel en efficiënter gewerkt kan worden dan veel patiënten gewend zijn .De tandartsen zijn onder meer aangesloten bij KRT en KNMT.

Meer over het pand waarin Kliniek Duin & Dael is gevestigd:

Het in 1937 door architectenbureau Granpré Molière, Verhagen en Kok uit Rotterdam ontworpen gebouw wordt beschouwd aan een van de meest karakteristieke in Wassenaar.

Voorheen was hier het Groene Kruis gevestigd met onder meer de wijkverpleging, kraamverzorging en ziekenverpleging. Toen het Groene Kruis gesloten werd heeft het pand daarna plaats dienst gedaan als woonhuis en nog geruime tijd als kantoorpand. In de kliniek Duin & Dael die het nu huisvest, is een aangenaam ruime en lichte wachtkamer gecreëerd. De vroegere donkere kelder is nu omgetoverd tot een schitterende pantry. De voormalige kantoorruimtes zijn getransformeerd is moderne state-of-the-arts behandelkamers met comfortabele behandelstoelen en Ambidexter behandelunits.
De technische ruimte heeft een mooie plek op de benedenverdieping gekregen, is goed uit het zicht maar toch goed bereikbaar. I

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Wassenaar