Zoek je een Lieve Tandarts in Waddinxveen?

Tandartspraktijk De Boemerang

Limaweg 55F, 2743 CC Waddinxveen

Schermafbeelding 2021-01-05 om 12.39.08

Aanwezige professionals

Tandartsen: Dion (tevens praktijkhouder), Chantal, Ruby, Marloes, Iris, Jennifer en Chhaya
Mondhygiënistes: Marloes, Amber, Felicia i.o. en Maud i.o.
Klinisch prothese technicus: Johan
Preventie-assistenten: Stella, Olga, Asia, Marlen en Demi
Paro preventie assistenten: Loraine, Judith en Eline
Tandartsassistenten: Jorinda, Melissia, Kim, Jian en Sharon i.o. en Isis i.o.
Omloopassistenten: Caroline en Hester
Receptionisten: Annemieke, Yvonne, Marcia en Mirella
Praktijkmanager: Esmée

Fijn om te weten:

  • Al jarenlang ingesteld op patiënten die drempels ervaren om naar de tandarts te gaan.
  • Preventie is het uitgangspunt van alle behandelingen
  • Snel een mooie, goedzittende prothese zonder te hoeven ‘happen’ met digitale techniek
  • Ontspannen sfeer
  • Er is een tandarts angstbegeleiding werkzaam in de praktijk. Dit is een professional die zich na de tandartsopleiding verder gespecialiseerd heeft in het begeleiden van mensen die angstig zijn.

 

 

Schermafbeelding 2021-01-05 om 12.39.22
team tandartspraktijk de boemerang Waddinxveen

Score Lieve Tandarts: 9

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Waddinxveen

Iedereen is welkom bij Tandartspraktijk de Boemerang in Waddinxveen

Tandartspraktijk De Boemerang in Waddinxveen heeft in december 2020 het keurmerk De Lieve Tandarts ontvangen. De Boemerang in Waddinxveen is de tandartspraktijk van tandarts Dion Demouge.

Lees hier het interview met Dion.

In zijn praktijk staat in alle levensfases preventie centraal. Dit wil zeggen dat er alles aan gedaan wordt om ziektes in je mond te voorkomen en cariës en tandvleesproblemen voor te zijn. Je kunt terecht voor periodieke controle maar ook voor complexe behandelingen. De omgeving is plezierig en gastvrij. Er hangt kunst aan de muren die regelmatig wisselt qua samenstelling. Lokale kunstenaars krijgen zo in deze tandartspraktijk de mogelijkheid om hun werk gratis ten toon te stellen op 14 muren. Er wordt voor verzekering gezorgd en bij verkoop worden er geen commissiekosten in rekening gebracht.

 

Drempels voor de tandarts?

Dit komt heel vaak voor. Maar liefst 40 procent van de Nederlandse volwassenen heeft er last van en is in meer of mindere mate angstig te noemen. Er is in deze praktijk veel ervaring op dit gebied. Er is zelfs een specialistische tandarts die de opleiding angstbegeleiding heeft gevolgd. Maar je zult merken dat het hele team geoefend is in het omgaan met patiënten die moeite hebben met de stap naar tandheelkundige hulp en mondzorg. Om die reden is Tandartspraktijk de Boemerang een begrip in Waddinxveen en wijde omgeving.

Een gezond gebit en preventie

Het doel van Tandartspraktijk De Boemerang is dat je je leven lang plezier beleeft van je (eigen) gebit. Om die reden wordt er goed advies gegeven over de verzorging van je gebit. Laat je mond gezond maken en houden door de specialisten van Tandartspraktijk De Boemerang. Er worden zorgplannen op strikt persoonlijke basis gemaakt die voor meerdere jaren bedoeld zijn. Wat is de juiste frequentie van je bezoek aan de praktijk? Dat bespreken de teamleden uitvoerig met je, waarbij rekening wordt gehouden met je portemonnee.

Mocht je toch een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese nodig hebben, dan ben je bij Tandartspraktijk De Boemerang ook aan het goede adres. Hoe klinkt dat? ‘s Ochtends je prothese laten inmeten en ‘s avonds al in je mond? Met de digitale technieken van de klinische prothese technici is dat mogelijk.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Waddinxveen