Zoek je een Lieve Tandarts in Rosmalen?

Friends4Dents Rosmalen

Oude Baan 13A, 5242 HT Rosmalen

Schermafbeelding 2020-12-16 om 08.56.13

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Tandartsen: Roger (tevens implantoloog) Mijanou (tevens tandheelkundig slaapgeneeskundige en tandarts voor orthodontie) Corine (tevens gnatholoog) Willemijn (tevens tandarts voor orthodontie) Maartje (tevens tandarts voor orthodontie), Cecile (tevens endodontoloog) Noortje, Britt, David, Florentijn, Karlijn, Vincent, Wout, Lisanne, en Giath
 • Mondhygiënisten: Paula, Sinan, Roja

Fijn om te weten:

 • Ruime openingstijden.
 • Naast de algemene tandheelkunde (bijna) alle disciplines onder één dak; orthodontie, implantologie, gnathologie, parodontologie, endodontologie, en esthetische tandheelkunde.
 • Veel extra aandacht voor kinderen; werken volgens de Gewoon Gaaf methode.
 • Tevens gespecialiseerd in snurk- en apneu behandeling.
 • Actieve hulp aan mensen die het lastig vinden naar de tandarts te gaan.
 • Patiënt beslist als een moderne klant over zijn eigen behandelmogelijkheden.
 • Een scherm met bewegend beeld boven de stoel.
 • Motto “voorkomen is beter dan genezen” is eerste zorg; er is veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten.
 • Samenwerking met logopedist en diëtist.
 • ISO 9001 certificatie.
Schermafbeelding 2020-12-15 om 18.25.10

Score Lieve Tandarts: 9,5

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFriends4Dents is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over deze tandartspraktijk in Rosmalen

Tandartspraktijk Friends4Dents Rosmalen heeft sinds 2018 het keurmerk De Lieve Tandarts. Sindsdien zijn er enthousiaste berichten bij ons terechtgekomen van patiënten die een van de praktijken bezocht hebben. Bij het live gaan van de nieuwe website in 2021 hebben we de ‘oude’  beoordelingen toegevoegd. Die lees je op deze pagina.

Motto van deze tandartspraktijk met drie vestigingen in Rosmalen, Den Dungen en Maasdonk is  “voorkomen is beter dan genezen”. Dat is de eerste zorg van de medewerkers, er is dus veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. ‘Preventie’ beperkt zich dus niet tot het programma Gewoon Gaaf voor kinderen, maar is gedurende de levensloop van de patiënt steeds het uitgangspunt.

“Gezond begint in de mond!” De tandartsen en mondhygiënisten van Friends4Dents zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak; de specialisaties implantologie, orthodontie, parodontologie, endodontologie en gnathologie, zijn volledig geïntegreerd met de algemene- en kindertandheelkunde. Ook is Friends4Dents gespecialiseerd in snurk- en apneubehandeling. Deze brede expertise zorgt ervoor dat je voor de complete mondzorg bij Friends4Dents terecht kunt. Tevens zijn er hierdoor intern korte lijnen en kunnen de behandelaren direct met elkaar overleggen om tot een goed behandeladvies te komen.

Er heerst in de drie praktijken die Friends4Dents telt een prettige, relaxte sfeer. Dat merk je bij hele team. De vriendelijke bejegening is doorgevoerd van de ontvangst bij de receptie tot in de behandelkamer en daarna. Mocht je hoge drempels ervaren om naar de tandarts te gaan en daardoor gehinderd worden, neem dan contact op met de praktijk. Ze hebben ervaring en kunnen je prima helpen, alles stapje voor stapje.

 

 

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Rosmalen