Zoek je een Lieve Tandarts in Maarssen?

Mondzorg Maarssen

Duivenkamp 437, 3607 BE Maarssen

Schermafbeelding 2020-12-22 om 08.45.22

Aanwezige professionals

Tandartsen: Lilith Suleyman, Krista van Bemmel, Annika de Groot,
Fang Chootipongchaivat, Daniella Pool en Janneke van de Graaf
Mondhygiënisten: Selena Euwes, Zsuzsi Piri (tevens praktijkeigenaar), Elnaz Esmailly
Tandartsassistenten: Hannie Coers, Eveline van de Schaft, Petra Kil, Christel Coers, Ester Calis en Charelle Kers
Preventie assistenten: Serlina Simons, Christel Coers en
Ester Calis
Receptionisten: Frieda Coumans en Petra Kil
Manager: Mariska Luider

Fijn om te weten:

  • Tandartspraktijk met mondhygiëne als basis. Uitgangspunt dus altijd preventie
  • Extra aandacht voor kinderen
  • Drie avonden per week geopend
  • Gewoon Gaaf!
  • Transparant in kosten en over de behandeling
  • Ruime ervaring met patiënten die het lastig  vinden naar de tandarts of mondhygiënist te gaan
Schermafbeelding 2020-12-22 om 09.11.57

Score Lieve Tandarts: 8,5

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Over deze tandartspraktijk in Maarssen

Bij Mondzorg Maarssen heerst een ontspannen sfeer, iedereen is gelijk en krijgt alle ruimte zich te ontwikkelen.

Dat merken patiënten. De sfeer onderling is heel goed en dat uit zich ook naar buiten toe. 

In september 2019 kreeg Mondzorg Maarssen het keurmerk De Lieve Tandarts. Hieronder een deel van het persbericht:

Mondzorg Maarssen al sinds 1979

Mondzorg Maarssen is sinds 1979 hét vertrouwde adres voor mondzorg in en om de Utrechtse stad. Niet voor niets kan de praktijk rekenen op patiënten die de tandartsen en mondhygiënisten vaak een leven lang trouw blijven. “De vertrouwensband tussen het team en onze patiënten is heel belangrijk. Dat is altijd zo geweest. Hier besteden we veel aandacht aan”, zegt praktijkhouder Zsuzsi Piri. Zij nam de praktijk over van de vorige tandarts, die na zijn pensioen in juli van dit jaar indien nodig nog steeds af en toe zelf ‘aan de stoel’ staat. “We onderscheiden ons door de persoonlijke aanpak. In de praktijk heerst een ontspannen sfeer, iedereen is gelijk en krijgt alle ruimte zich te ontwikkelen. Dat merken patiënten. De sfeer onderling is heel goed en dat uit zich ook naar buiten toe. We maken met iedereen een praatje, behandelen mensen niet als een nummer, maar wéten wie er binnenstapt.”

De kracht van een sterk team

Binnen de praktijk kunnen bezoekers voor vrijwel alle mondzorgbehandelingen terecht. Het samenstellen van een sterk team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten is een bewuste keuze, zegt Piri. “We willen het hele tandheelkundige pakket aanbieden, één adres voor volledige mondgezondheid. De combinatie tussen tandarts en mondhygiënist onder één dak werkt. Mensen blijven binnen een vertrouwde omgeving, bij een team dat de patiënt door en door kent.” De manier van werken en de prettige omgeving helpt onder meer angstpatiënten toch weer de stap naar de tandarts te zetten. “Bovendien nemen we extra de tijd voor deze groep mensen.”

In gesprek met de patiënt in de mondzorgpraktijk

“Voordat we een behandeling starten, gaan we eerst met elkaar in gesprek. Vanaf dat moment bouwen we de behandeling rustig op, stap voor stap.” Eenmaal in de stoel behoudt de patiënt de controle. “Elke tandarts heeft z’n eigen tips en tricks om de patiënt op het gemak te stellen. De rode draad hierbij is duidelijk vertellen wat je gaat doen, hoe lang het duurt en de patiënt uitleggen wat ze kunnen voelen. En je hier natuurlijk aan houden want vertrouwen is altijd de basis.” Naast angstpatiënten genieten ook kinderen extra zorg en aandacht binnen Mondzorg Maarssen. “We moedigen ouders aan om kinderen zo jong mogelijk – en zo lang mogelijk – mee te laten gaan met hun ouders. Zo werken we samen aan de mondgezondheid van kinderen. Want uiteindelijk moeten ouders thuis de rol van ‘preventie-assistent’ op zich nemen.”

 

Tijdens de controle of behandeling geeft het team van Mondzorg Maarssen veel tips aan ouders. “Wat kun je thuis doen? Hoe controleer je of je kind goed gepoetst heeft? En wat te denken van voedingsadvies en andere mondzorgtips. Kinderen zijn tot hun achttiende kosteloos verzekerd voor de tandarts via de basisverzekering. We roepen elke ouder op hier zo goed en vaak mogelijk gebruik van te maken!

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Maarssen!