Zoek je een Lieve Tandarts in Den Dungen?

Friends4Dents Den Dungen

Litserstraat 5, 5275 BS Den Dungen

Schermafbeelding 2020-12-15 om 17.11.38

Aanwezige professionals

 • Tandartsen: Roger (tevens implantoloog), Mijanou (tevens tandheelkundig slaapgeneeskundige en tandarts voor orthodontie), Corine (tevens gnatholoog), Willemijn (tevens tandarts voor orthodontie), Tom, Britt, Merel, Maartje (tevens tandarts voor orthodontie),  Noortje, Lisanne, Lise Marie, Giath en Dieuwertje (tevens endodontoloog)
 • Mondhygiënisten: Paula, Sinan, Roja

Fijn om te weten:

 • Ruime openingstijden.
 • Naast de algemene tandheelkunde (bijna) alle disciplines onder één dak; orthodontie, implantologie, gnathologie, parodontologie, endodontologie, en esthetische tandheelkunde.
 • Veel extra aandacht voor kinderen; werken volgens de Gewoon Gaaf methode.
 • Tevens gespecialiseerd in snurk- en apneu behandeling.
 • Actieve hulp aan mensen die het lastig vinden naar de tandarts te gaan.
 • Patiënt beslist als een moderne klant over zijn eigen behandelmogelijkheden.
 • Een scherm met bewegend beeld boven de stoel.
 • Motto “voorkomen is beter dan genezen” is eerste zorg; er is veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten.
 • Samenwerking met logopedist en diëtist.
 • ISO 9001 certificatie.
Schermafbeelding 2020-12-15 om 17.12.17

Score Lieve Tandarts: 9,5

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFriends4Dents is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over deze mondzorgpraktijk in Den Dungen

Friends4Dents Den Dungen heeft sinds 2018 het keurmerk De Lieve Tandarts. Sindsdien zijn er enthousiaste berichten bij ons terechtgekomen van patiënten die een van de praktijken bezocht hebben. Bij het live gaan van de nieuwe website in 2021 hebben we de ‘oude’  beoordelingen toegevoegd. Die lees je op deze pagina.

Motto van deze tandartspraktijk met ook twee vestigingen in Rosmalen en Maasdonk/Geffen is “voorkomen is beter dan genezen”.  Dat is de eerste zorg van Friends4Dents, er is veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. ‘Preventie’ beperkt zich dus niet tot het programma Gewoon Gaaf voor kinderen, maar is gedurende de  levensloop van de patiënt het uitgangspunt.

Er heerst in de drie praktijken die Friends4Dents telt een prettige, relaxte sfeer. Dat merk je bij hele team. De vriendelijke bejegening is doorgevoerd van de ontvangst bij de receptie tot in de behandelkamer en daarna. Mocht je hoge drempels ervaren om naar de tandarts te gaan en daardoor gehinderd worden, neem dan contact op met de praktijk. Ze hebben ervaring en kunnen je prima helpen, alles stapje voor stapje.

Beoordelingen op delievetandarts.nl:

Erna, oktober 2020 9 uit 10

Vriendelijk personeel

Stellen je op je gemak nemen de tijd

Ik ben zeer tevreden


Anoniem, juli 2020: 9,8 uit 10

Het team is altijd aardig


Anoniem, mei 2020: 9,8 uit 10

Erg tevreden over Willemijn van Oorschot. Een rustige en kundige tandarts.

Hieronder een overzicht van de beoordelingen die gegeven zijn op de vorige versie van delievetandarts.nl

Braat, januari 2020: 9,7 uit 10

Mijn zoon van drie werd wakker na middagdutje en vroeg gaan we naar de speeltuin? Nee sorry dat gaat niet. Geeft niet mama de tandarts was vandaag ook al heel leuk


Marion, december 2019: 10 uit 10

Ingrijpende ingreep. Mijnheer van Meerwijk is altijd even geduldig, vriendelijk en zeer prettig in de omgang geweest. Hij luistert erg goed naar mij als patiënt en weet mij altijd duidelijk maar heel erg op mijn gemak te stellen. Hij neemt de tijd om serieus en zeer geduldig met mij en mijn vragen om te gaan! Ook álle assistentes waren op dezelfde manier een enorme steun gedurende alle voor mij (ook vervelende) behandelingen! Daarnaast ben ik op een professionele manier geholpen en heb geen enkele extra klachten gehad, wat voor behandeling het

ook was! Ik ga verhuizen naar Utrecht, maar het feit dat ik bij deze praktijk wil blijven zegt genoeg. Meer dan tevreden!


Cissy, juni 2019: 10 uit 10

Het was een ontspannen bezoek zonder stress, daar was ik heel blij mee! De behandeling van zowel de tandarts als ook zijn assistentewas heel geruststellend  Ik ben zeer tevreden 👍💐

Corien, mei 2019: 10 uit 10

Als eerste was ik bij de mondhygiënist, helaas zijn naam kwijt, maar was erg vriendelijk en duidelijk. Later kwam de tandarts en heeft me goeie informatie gegeven over een beugel.

Prettig allemaal.


Anoniem, maart 2019: 8,5 uit 10

Deze keer is het gelukt om zonder drukplekken, loszittend gebit, zonder bijverschijnselen een goed passend gebit te krijgen


Hugo, december 2018: 10 uit 10

De tandarts heeft goede kijk op kleurencombinatie, wat ook haar specialiteit is en belangrijk bij de keuze van de juiste vulling. Vooral mijn partner is er blij mee. Dus tandarts Corine van de Linden heeft met deze behandeling twee patiënten blij gemaakt.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Den Dungen