Zoek je een Lieve Tandarts in Breda?

Tridenzo Mondzorg

Vijfhagen 43, 4813 XH Breda

tridenzo mondzorg breda team

Aanwezige professionals

  • Tandarts en praktijkeigenaar Goce
  • Tandartsen:  Ine, Paula en Goce
  • Paro preventie assistente: Miranda
  • Receptie: Miranda en Klaudia
  • Assistentes: Elma, Son en Linda

Fijn om te weten:

  • Veel persoonlijke aandacht. Een behandelplan wordt in samenspraak, op maat gemaakt
  • Gespecialiseerd in de behandeling van angstige patiënten
  • Veel aandacht voor kinderen
  • Alle tandheelkundige en tandtechnische zorg onder een dak
  • Een frisse, gemoedelijke praktijk met een ongedwongen sfeer
wachtkamer Tridenzo Breda

Score Lieve Tandarts: 8,6

Als je patiënt bent bij deze praktijk kun je hieronder je ervaring delen met De Lieve Tandarts.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlTridenzo mondzorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Over deze tandartspraktijk in Breda

Tridenzo Mondzorg is al vanaf 2018 aangesloten op het platform De Lieve Tandarts. Vanaf eind 2019 zijn er nieuwe eigenaren, de heer en mevrouw Gjorgjioski, die we begin 2020 uitvoerig gesproken hebben. Een persoonlijke benadering van de patiënten is het visitekaartje van de praktijk. Voor professionele behandelingen en preventieve zorg ben je hier aan het juiste adres.

Bij de persoonlijke benadering hoort ook dat de mensen in de stoel het gevoel hebben dat ze de situatie zelf onder controle hebben. Daaraan is onlosmakelijk verbonden dat er steeds wordt uitgelegd wat de volgende stapjes zijn van een behandeling. Duidelijk uitleggen hoort erbij, maar soms zijn er patiënten die daar juist geen prijs op stellen. Die willen juist zo weinig mogelijk weten en vinden het belangrijker dat alles snel en goed gebeurt.  Ook mensen die het lastig vinden om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan kunnen praktisch altijd voor de behandeling terecht bij Tridenzo Mondzorg in Breda.

Er gebeurt niets zonder dat daar overeenstemming over is met de patiënt. We stoppen direct als we zien dat het niet prettig verloopt voor de patiënt en vragen regelmatig ‘voel je je goed?’

Er wordt gewerkt in een ontspannen sfeer met een muziekje erbij. De kunst is niet te veel te willen in een keer, elk extra stapje goed te begeleiden en de tijd te nemen voor de mensen.Ook als je ouder bent is het overigens verstandig om te blijven komen. Al heb je een gebitsprothese, het blijft verstandig je gebit en tandvlees goed te laten controleren om problemen te voorkomen.

Tandartspraktijk Tridenzo Mondzorg in Breda besteedt veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Het is een familiepraktijk met oog voor je problemen. Je hoeft je absoluut niet te schamen als je al lange tijd niet meer bent geweest. Iedereen is van harte welkom, ongeacht de staat van je gebit.

Ja, dit wordt mijn lieve tandarts in Breda